Ekran kartı çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiypr

limonen

80+
Reaksiyon skoru
2
5070 ti ekran kartına sahip yeni bir pc aldım,ekran kartının kasaya takıldığı yerde ya kart yamuk duruyor ya da kasanın vida yerleri. Ekran kartına güç geliyor ışığı yanıyor fakat monitör sürekli dp sinyal yok yazısı verıyor. Kartı tekrar söküp tekrar taktım pek cok sey denedim fakat olmuyor

5070 ti ekran kartına sahip yeni bir pc aldım,ekran kartının kasaya takıldığı yerde ya kart yamuk duruyor ya da kasanın vida yerleri. Ekran kartına güç geliyor ışığı yanıyor fakat monitör sürekli dp sinyal yok yazısı verıyor. Kartı tekrar söküp tekrar taktım pek cok sey denedim fakat olmuyor
anakartin ne ve üzerinde sarı kırmızı yeşil herhangi bir led varsa yanıyor mu

Fotoğraf atabilir misin

Ekran kartı ağırlığından sebep te yamuk duruyor olabilir, bunu gözlemledikten sonra ekran kartı destek aparatları var onlardan satın alabilirsin, pc çalışırken ekran kartı fanları dönüyor vs. ekrana görüntü gelmemesinin sebeplerinden bazılarıda ram lerdir. Ramları çıkarıp takmayı dene veya 4 slot ram in varsa 2x ram kullanıyorsan doğru slotlara ram leri takmayı dene.

Ekran kartı kasanın arkasında yamuk girişler bu şekilde gözükmüyor, ramleri söktüm tekrar taktım hala görüntü alamıyorum

Ekler

• 1000055494.webp
    1000055494.webp
    675.6 KB · Hit: 32
Ekran kartı kasanın arkasında yamuk girişler bu şekilde gözükmüyor, ramleri söktüm tekrar taktım hala görüntü alamıyorum
Bu ne böyle nerden aldın bunu ? . Ekran kartını söküp birdaha taksana.

Onuda tekrar söküp taktım , bu fotoğraf kasa yatay konumdayken ki hali.
Dikey konumdaki vida ve dp ile biraz daha düzgün duruyor. Işığında yanıyor ,ama görüntü hala yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartin ne ve üzerinde sarı kırmızı yeşil herhangi bir led varsa yanıyor mu
Hayır yanmıyor

Ekler

• 1000055496.webp
    1000055496.webp
    624.9 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
Ekran kartı kasaya vidalanırken kanırtılıp yan deliğe vidalanmış. İnşallah devre kartında çatlama olmamıştır. Söküp görünür bir şey var mı bakın.

ekran karti takili gonderdilerse kargoda bir sey olmus olabilir geri gonderin bence

Hayır ekran kartı takılı değildi ,bu arada 5 gündür görüntü vardı sadece kasauj biraz hareket ettirdim ve görüntü öyle gitti.

Hayır ekran kartı takılı değildi ,bu arada 5 gündür görüntü vardı sadece kasauj biraz hareket ettirdim ve görüntü öyle gitti.
Kanırtmadan dolayı PCI yuvası da hasar almış olabilir. Ekran kartını başka bir PC de deneyip emin olabilirsiniz.

Kanırtma yapmadjm bana ilk geldiğinden beri bu şekilde yamuk yani kasanın arkasında kısmı yamuk , asıl problemim görüntü alamıyor olmam

Geri