Ama şuan normal w75 stok yoktu dün baktım BBL takımına özel satılan vardı ön sipariş sizce hangisini tercih etmeliyim kablolu mu ürün kablosuz mu?W75 tabi ki800'e satılan aulayı bunla kıyaslaman hata
W75 Bbl, Limited bir ürün ve kullanılan switchler Wraithin yeni çıkarmış olduğu switch ve ilk defa kullanıma sunulduğu bir klavye eğer renk olarak hoşuna gittiyse alabilirsin derim büyük ölçüde yenileme yapmışlar zaten klavyeye, Parolpara ve indirim kodu olarak Conlife kodunu kullanırsan 500 liradan fazla indirimli alabilirsinW75 hariç Aula F75 ve F99 kullandım sizce aralarında hangisi tercih edilmeli? FPS oynuyorum arada simülasyon oyunlari CS2 valorant bf1 vb asetto forza crew ets2 gibi.
Pek sevdim diyemem rengi şeffaf sayılır ürün sanırım siyah hoşuma gitti sırıtmaz diye ama ne mavi ne siyah stok yoktu dün alınır mı ürün kronik sorunu var mıW75 Bbl, Limited bir ürün ve kullanılan switchler Wraithin yeni çıkarmış olduğu switch ve ilk defa kullanıma sunulduğu bir klavye eğer renk olarak hoşuna gittiyse alabilirsin derim büyük ölçüde yenileme yapmışlar zaten klavyeye, Parolpara ve indirim kodu olarak Conlife kodunu kullanırsan 500 liradan fazla indirimli alabilirsin
O klavye fps oyunları için bire bir manyetik switch kablosuz kullanılmaz zaten kablolu kullanılırAma şuan normal w75 stok yoktu dün baktım BBL takımına özel satılan vardı ön sipariş sizce hangisini tercih etmeliyim kablolu mu ürün kablosuz mu?
kronik sorunları bir önceki üretimde büyük ölçüde giderildi artık çift tıklama gibi sorunlar yok yani bende kullanıyorum yeni üretim almıştım şuana kadar hiç sorun yaşatmadı bana, Yani limited ürün alınabilir eğer yok ben beğenmedim dersen stok beklersin ama ne zaman yenilenir bilinmez.Pek sevdim diyemem rengi şeffaf sayılır ürün sanırım siyah hoşuma gitti sırıtmaz diye ama ne mavi ne siyah stok yoktu dün alınır mı ürün kronik sorunu var mı
Elimde W75 beyaz rengi ve beyaz coiled kablosu var. Seve seve W75 ile takas yaparımPek sevdim diyemem rengi şeffaf sayılır ürün sanırım siyah hoşuma gitti sırıtmaz diye ama ne mavi ne siyah stok yoktu dün alınır mı ürün kronik sorunu var mı
Ürün yok dostum bende çok öneren oldu ama almadım araştırmak istedim ürünü bbl ve normal versiyon var BBL ön sipariş mavi siyah ise stok Yok o yüzden soruyorum ürünüElimde W75 beyaz rengi ve beyaz coiled kablosu var. Seve seve W75 ile takas yaparım![]()
Öyle bir fark hissettirmiyor 4k bıçağa verdim göz zevkim arttı daha iyi oynadım aynı bunun gibi psikolojik yok 8khz mış falan 1ms değilde 0.125ms oluyor farkı hissedilmezBende merak ediyorum cidden çok fark ediyor mu? İllaki fark vardır da HE, manyetik switch de klavye sonuçta yapacağın şeyler belli, kısıtlı yaklaşık 5k vermek klavyeye israf geliyor. Bir de 5K verdiğim klavyenin tipi eski A4 techler gibi olmamalı.
BBL edition la normal w75 arasında renk ve switch farkı mı var sadeceÖyle bir fark hissettirmiyor 4k bıçağa verdim göz zevkim arttı daha iyi oynadım aynı bunun gibi psikolojik yok 8khz mış falan 1ms değilde 0.125ms oluyor farkı hissedilmez
Stok switche marka basmışlardıe bbl ile alakasını çözemedim yazıdan dolayıysa komikmiş keycapte şekilli olur knobda takım logosu vs. Olur hiçbiri yokBBL edition la normal w75 arasında renk ve switch farkı mı var sadece