Çözüldü✓ Samsung 750 EVO %1 sağlık gösteriyor

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,562
Selamünaleyküm dostlar. bugün Samsung 750 EVO aldım, satan kişi "sağlığı düşük ya da orta" dedi. ben %30 yeter dedim ama %1 gösteriyor. başka bir forum'da da gördüm ve "gerçek değil" diyen de vardı. konuyu açma sebebim de buydu. Magician yükledim ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. yinede harddisk'ten kurtulmak istediğim için Windows kurmak istiyorum.
Hard Disk Sentinel verisi bu:
1752327136074.webp

Son düzenleme:
magician arayüzünü atarmısınız hocam

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Sahte mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%1 saglikli hdd bile gormedim

Nasil anladiniz faturasi falan mi var samsungun ssd software i yok mu ,indirin görüyor mu görmuyor mu ona bakın ,crystaldisk info indirin bir de ordan bakim

Bakin

Nasil anladiniz faturasi falan mi var samsungun ssd software i yok mu ,indirin görüyor mu görmuyor mu ona bakın ,crystaldisk info indirin bir de ordan bakim

Bakin
faturaya gerek yok. sahte olsa Magician'da gözükmez

Atto indir benche sok vermesi gerekenin %80ini veriyorsa yeterli. Crystaldiskmark sentinel falan düzgün göstermiyor bazen. Bir şeyden dolayı yanlış görünüyor sanırım %1 olamaz.

Atto indir benche sok vermesi gerekenin %80ini veriyorsa yeterli. Crystaldiskmark sentinel falan düzgün göstermiyor bazen. Bir şeyden dolayı yanlış görünüyor sanırım %1 olamaz.
atto yazınca bir ben çıkmadım hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,855
Üyeler
184,511
Son üye
trker
Geri