Bilgisayar topladım, son düzlükteyim

tunahan_

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Merhaba arkadaşlar,

Uzun uğraşlar sonucu kendimce bir bilgisayar topladım. Eğer sizlerden de olumlu dönütler alırsam sipariş vereceğim.

Ekler

• 1000079133.webp
    1000079133.webp
    48.9 KB · Hit: 47
Hiç pişman olmazsın gibi belki intel olsa diyebilirim ama kişiden kişiye değişen bir konu tabii ki. iyi bir monitör de lazım gibi bu sisteme.

Hiç pişman olmazsın gibi belki intel olsa diyebilirim ama kişiden kişiye değişen bir konu tabii ki. iyi bir monitör de lazım gibi bu sisteme.
Gamepower 2K 27" düşünüyorum ama kararsızım. Hani markalı olsun 1080p 24" mi yoksa daha düşük segment bir marka 2K 27" alsam mı diye kararsızım

Gamepower 2K 27" düşünüyorum ama kararsızım. Hani markalı olsun 1080p 24" mi yoksa daha düşük segment bir marka 2K 27" alsam mı diye kararsızım
Açıkcası marka olması daha garantili ve uzun ömürlü olur. Bu arada o anahtarlık gelmeyebiliyor ben de gelmemişti :(

Açıkcası marka olması daha garantili ve uzun ömürlü olur. Bu arada o anahtarlık gelmeyebiliyor ben de gelmemişti :(
İnceleme videosuna baktım. Fena değil aslında. Ayrıca sıfır piksel garantisi var. Biraz cazip geliyor bana. Anahtarlık şu aşamada gözümde değil inanın 😄

Bu fiyata 5070 li sistem önermişti biri, o sistemi araştır her türlü iyidir.
Hocam bunda 2k monitör dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde game power kaliteli monitörler üretmiyor

Bozulma riski yüksek olur

o anakart olmuş mu sence o setup ?

İleriye dönük geliştirebilir olsun istemiştim aslında. Sorun ne tam olarak anlayamadım?
çok iyi tercih yapmışsınız!
bu anakarttan bişey beklemeyin. sadece anakartlığını yapıp, pc start verir. o kadar. ileriye dönük falan değil. bomboş bi anakart. fiyatını da hak etmiyor. a620 den farkı yok.

Ekler

• zip29lui.webp
    zip29lui.webp
    63.9 KB · Hit: 6
Hayır hocam arkadaşın dediği monitörsüz 5070 li kasa 47k ya satıyor lardı geçen arkadaşta bunu alacağınıza onu alın demiş ama sizde ekstra 2k monitörde var
Evet, biraz o cazibesi var

çok iyi tercih yapmışsınız!
bu anakarttan bişey beklemeyin. sadece anakartlığını yapıp, pc start verir. o kadar. ileriye dönük falan değil. bomboş bi anakart. fiyatını da hak etmiyor. a620 den farkı yok.
Anladım, öneriniz nedir peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,374
Üyeler
184,440
Son üye
m1n3rv3
Geri