istanbulkart, vodafonepay gibi yerlere çekip nakit çeviriliyor. veyahut iyzico sanal kart ile alışveriş yaparsıniyzico bakiyesini nasıl kullanılabilir.
parayı nakite çevirme yöntemindeki olayı anlayamadım, iyzicodaki bakiyeyi mi istanbul dijital karta atıyoruz?Hocam iyzico da para kaldıysa çözüm basit iyzicodaki sanal kart ile Vodafone paye veya istanbulkarta parayı yükleyeceksin, Vodafone paye yüklersen QR kod ile ATM'den çekebiliyorsun istanbulkarta atarsan ibana atabiliyorsun ama bunun için kimlik doğrulamak gerek sanırım.
İyzicoda sanal kart oluyor hocam o sanal kartı kullanarak istanbulkart dijital hesaba yükleyebilirsin parayı oradan da EFT yapabilirsinparayı nakite çevirme yöntemindeki olayı anlayamadım, iyzicodaki bakiyeyi mi istanbul dijital karta atıyoruz?
çözdüler dünAynısı oldu hocam onayla ilgili olduğunu sanmıyorum ondan önce 4 tane 1000lik çekmiştim.
kullanamazsın. bir sen akıllısın.sattığım razer kodu kullansam nasıl olur meseala![]()
Anadolu kurnazının oglu işte :dkullanamazsın. bir sen akıllısın.
iştekullanamazsın. bir sen akıllısın.
arkadaşlar etanol falan mı içiyorsunuz kullanamayacağımı ben de biliyorum zaten lider epin almaz öyle bir durumda ama nasıl oluyor işte aynı kodu ben girince hata verecek mesela ama lider epin satınca sattığı kişi nasıl kullanacakAnadolu kurnazının oglu işte :d
Kesin kullanamayacağını biliyorsundurişte
arkadaşlar etanol falan mı içiyorsunuz kullanamayacağımı ben de biliyorum zaten lider epin almaz öyle bir durumda ama nasıl oluyor işte aynı kodu ben girince hata verecek mesela ama lider epin satınca sattığı kişi nasıl kullanacak