50k bütçeye monitör dahil sistem önerisi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
50000
50.000 TL bütçem var. Hazır sistem almayı düşünüyorum, monitör dahil olacak. Genelde fps ve açık dünya tarzında oyun oynuyorum, bazen kayıt da alıyorum.
Fiyat/performans dengesi iyi, ileride yükseltmeye uygun, sorun çıkarmayan bir sistem arıyorum.
Parçalar uyumlu olsun, fan sesi aşırı olmasın yeter.

9060xt parça parça topla daha uyguna toplarsın hazır sistemden çoğu site parça eritiyor şuan o yüzden düzgün sistem dizmesi zor

50.000 TL bütçem var. Hazır sistem almayı düşünüyorum, monitör dahil olacak. Genelde fps ve açık dünya tarzında oyun oynuyorum, bazen kayıt da alıyorum.
Fiyat/performans dengesi iyi, ileride yükseltmeye uygun, sorun çıkarmayan bir sistem arıyorum.
Parçalar uyumlu olsun, fan sesi aşırı olmasın yeter.
Kendiniz toplama imkanınız var mı? FPS oyunlarında üst seviye misiniz?

1-2k çıkarsa cebinden ssd ve kasayı değiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060tiya göre pahalı bir kasa ama parça parça almak istemediğin için yapacak bir şey yok parça parça daha uyguna daha iyi şeyler dizme ihtimalin her zaman olur

1-2k çıkarsa cebinden ssd ve kasayı değiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060tiya göre pahalı bir kasa ama parça parça almak istemediğin için yapacak bir şey yok parça parça daha uyguna daha iyi şeyler dizme ihtimalin her zaman olur
hocam ben 5060ti 16gb'lı bir sistem bulmuştum monitör dahil 50k yapıyordu önerir misiniz 5060ti'ı, isterseniz sistemin özelliklerini atayim

yani üst seviye değilim çok kötü de değilim ortayım,kendim toplama imkanım yok
İncehesap gaming gecesini bekle. Cuma 22:00'da başlıyor. Mesela dün 38.999 TL'e RTX 5060 Ti 16 GB sistem vardı.
Bunu alabilirsin monitör olarak.

İncehesap gaming gecesini bekle. Cuma 22:00'da başlıyor. Mesela dün 38.999 TL'e RTX 5060 Ti 16 GB sistem vardı.
eyvallah hocam da çok pahalı,ben daha çok 4-5k bandında bir şey bakıyorum

Bu adamı dinleyebilirsin şansın varsa 5060ti sistemi yakalarsan bu Monitörle iş yapar gayette işini görür senin

Geri