Ekran Kartıma Kahve Döküldü Ne Yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
5
IMG_75E3C399-9C09-448A-9A3B-4808CFCFBF0C.webp
KAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA

Dayı konuyla alakasız bunu nasıl başardın?
Ya dayı bildiğin masa üzerinde kahve içiyordum bi anda kahve masaya döküldü oradan bi kaç damla kasaya kasadan bi iki damlada ekran kartının havalandırmasına döküldü ve olduğu yerde kurudu bende de onun temizleneceği alkol olmadığı için temizleyemedim öyle kaldı

Ya dayı bildiğin masa üzerinde kahve içiyordum bi anda kahve masaya döküldü oradan bi kaç damla kasaya kasadan bi iki damlada ekran kartının havalandırmasına döküldü ve olduğu yerde kurudu bende de onun temizleneceği alkol olmadığı için temizleyemedim öyle kaldı
en kötü bir kuru bezle temizle bozulmadıysa bişi olmaz hem ekran kartınızda ayık kalır .d

Ders Olsun Niteliğinde Kasayı Üste Alabilirsin Masan Büyükse .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,233
Üyeler
184,418
Son üye
Borewin
Geri