Furkanthed
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Bir sıkıntı çıkmadıysa bir şey olmaz gibide nası becerdinAlıntıyı görüntüleKAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU
Dayı konuyla alakasız bunu nasıl başardın?Alıntıyı görüntüleKAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA
Aga alınma ama nasıl becerdinAlıntıyı görüntüleKAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA
Ya dayı bildiğin masa üzerinde kahve içiyordum bi anda kahve masaya döküldü oradan bi kaç damla kasaya kasadan bi iki damlada ekran kartının havalandırmasına döküldü ve olduğu yerde kurudu bende de onun temizleneceği alkol olmadığı için temizleyemedim öyle kaldıDayı konuyla alakasız bunu nasıl başardın?
Birgisiyarı kapat güç kaynağını çek dikkatlicr temizlemeye çalışAlıntıyı görüntüleKAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA
en kötü bir kuru bezle temizle bozulmadıysa bişi olmaz hem ekran kartınızda ayık kalır .dYa dayı bildiğin masa üzerinde kahve içiyordum bi anda kahve masaya döküldü oradan bi kaç damla kasaya kasadan bi iki damlada ekran kartının havalandırmasına döküldü ve olduğu yerde kurudu bende de onun temizleneceği alkol olmadığı için temizleyemedim öyle kaldı
Ders Olsun Niteliğinde Kasayı Üste Alabilirsin Masan Büyükse .Ya dayı bildiğin masa üzerinde kahve içiyordum bi anda kahve masaya döküldü oradan bi kaç damla kasaya kasadan bi iki damlada ekran kartının havalandırmasına döküldü ve olduğu yerde kurudu bende de onun temizleneceği alkol olmadığı için temizleyemedim öyle kaldı
Alıntıyı görüntüleKAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA
Alkol Biraz Pahalı Bira Yeterlirakı varsa birazda parfüm şişesinde pıslatın hocam çok güzel kookusu oluyor kasanın
Kahve sen gel benim fan yapraklarım arasına gir valla ilkim pcie sensinAlkol Biraz Pahalı Bira Yeterli![]()
ASGFGSAGASGSAGASGAKahve kuruyunca ekran kartının bir falına bakıver