- Reaksiyon skoru
- 948
Kahve sen gel benim fan yapraklarım arasına gir valla ilkim pcie sensin
Kahve sen gel benim fan yapraklarım arasına gir valla ilkim pcie sensin
Ya beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı laKahve kuruyunca ekran kartının bir falına bakıver
Ya beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı la
Konu açılmayacak bir konu olduğunu bilmiyor musun git etil alkol bul birkaç damla mendile damlat sil ne kadar zor olabilir yada uçucu sprey al sık temizle arka backplate zaten ıslak mendille siliyordum benYa beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı la
Ya kanka insanlık hali bi an elimden kaydı kahve döküldü de allahtan 1 damla döküldüAga alınma ama nasıl becerdin
Hocam Makarayı Ciddiye Almada Kasanın Konumunu Daha İyi Bir Yere Almaya Bak .Ya beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı la
Öyle yapacağım tavsiyen için eyvallah hocamHocam Makarayı Ciddiye Almada Kasanın Konumunu Daha İyi Bir Yere Almaya Bak .
çalışıyorsa devam çalışmıyorsa üstüne bir bardak da soğuk su için hocam kahvenin üstüne iyi gider.Alıntıyı görüntüleKAHVE DÖKÜLDÜ EKRAN KARTINA Bİ KAÇ DAMLA SORUN TEŞKİL EDER Mİ İŞARETLEDİĞİM YERDE KURUDU TEMİZLEMEYR İHTİYAÇ VARMI KAHVE ŞEKERLİ BU ARADA
Hocam Insanlarin alay gecme sebebi Bir kasaya yanlisikla bir sey dokmek insanlarn pasina gelebilecek bir sey (Her ne kadar Zor olsada) ama ekran kartina nasil geliyor yani bu ayri bir yetenekYa beyler bırakın makarayı bi damladan bir şey olmayacağını bizde biliyoruz tatmin edici mesajlar yazar insan yazdıklarınız insanın içini daralttı la
Yav hocam zaten bir damla döküldü biliyorsun kasa çok kıymetli geldiği için bizlere hemen celallenme yaptım çokta ciddi bi durum değil yaniHocam Insanlarin alay gecme sebebi Bir kasaya yanlisikla bir sey dokmek insanlarn pasina gelebilecek bir sey (Her ne kadar Zor olsada) ama ekran kartina nasil geliyor yani bu ayri bir yetenek
Cok ciddiye alip bos yapma'da ders cikar XD
Küfür serbest mi bu sitede?