Çözüldü✓ Farklı bir öneriniz var mı acaba ? Bilgisayar toplamam için.

yma0

80+
Reaksiyon skoru
2
Sizce nasıl? Değişiklik öneriniz var mı ?

Ekler

• resim_2025-07-24_125728006.webp
    resim_2025-07-24_125728006.webp
    60 KB · Hit: 26
tabi inceliyorum teşekkür ederim. marka önerin var mı acaba?
senin bütçe ne hocam bu attığınızdan 3 4 kat daha iyi performans verecek sistemler toplanır 75 80k ya

Hocam bu fiyat ne sakın almayın hazır sistem alın yarın gaming gecesinde
onu bekliyorum. bu fiyata almayı düşünmüyorum şuan indirim bekleyeceğim. sadece sistem nasıl nasıl değişiklik yapılabilir diye konu açmak istedim.

onu bekliyorum. bu fiyata almayı düşünmüyorum şuan indirim bekleyeceğim. sadece sistem nasıl nasıl değişiklik yapılabilir diye konu açmak istedim.
Hocam size şöyle söyleyeyim 40-50k fiyata bundan çok daha iyi bir hazır sistem alırsınız üstüne güzel bir monitör kulaklık klavyede çekersiniz 78k gibi bir fiyata.

senin bütçe ne hocam bu attığınızdan 3 4 kat daha iyi performans verecek sistemler toplanır 75 80k ya
tabi öneriniz var mıdır peki ? çok iyi anladığım bir konu değil çünkü 60 -75 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size şöyle söyleyeyim 40-50k fiyata bundan çok daha iyi bir hazır sistem alırsınız üstüne güzel bir monitör kulaklık klavyede çekersiniz 78k gibi bir fiyata.
yani evet olabilir çok iyi bildiğim bir konu değil zaten :) 2. pc olarak diziyorum diğer tüm ekipmanlar var hazır. hazır sistem yerine böyle dizmek indirim bekleyip daha mantıklı değil mi ?

tabi öneriniz var mıdır peki ? çok iyi anladığım bir konu değil çünkü 60 -75 arası
benim önerim yok ama önerenler illaki olacaktır. "sistem önerisi 60 - 75k" tarzında bi başlıkla konu açın ilgilenenler olur

tabi teşekkür ederim. bu sistemi de oraya koymam gerekir mi ?
yok bu şuana kadar gördüğüm en kazık fiyattaki sistem kesinlikle koymayın gerek yok çünkü dediğimi yaparsanız krallar gibi sistem önerileri gelir

yok bu şuana kadar gördüğüm en kazık fiyattaki sistem kesinlikle koymayın gerek yok çünkü dediğimi yaparsanız krallar gibi sistem önerileri gelir
konuyu açtım teşekkür ederim yardımlarınız için.

Geri