18k ya 9060xt 16gb alman daha mantıklı olurSizce nasıl? Değişiklik öneriniz var mı ?
oha toplam fiyatı görmemiştim bu paraya 5070ti sistem toplanırSizce nasıl? Değişiklik öneriniz var mı ?
Hocam bu fiyat ne sakın almayın hazır sistem alın yarın gaming gecesindeSizce nasıl? Değişiklik öneriniz var mı ?
tabi inceliyorum teşekkür ederim. marka önerin var mı acaba?Sizce nasıl? Değişiklik öneriniz var mı ?
İşlemciye o fiyatı vereceğinize 7500F falan alıp hiç değilse bi 5060 Tİ model almanız gerekiyorSizce nasıl? Değişiklik öneriniz var mı ?
senin bütçe ne hocam bu attığınızdan 3 4 kat daha iyi performans verecek sistemler toplanır 75 80k yatabi inceliyorum teşekkür ederim. marka önerin var mı acaba?
onu bekliyorum. bu fiyata almayı düşünmüyorum şuan indirim bekleyeceğim. sadece sistem nasıl nasıl değişiklik yapılabilir diye konu açmak istedim.Hocam bu fiyat ne sakın almayın hazır sistem alın yarın gaming gecesinde
Hocam size şöyle söyleyeyim 40-50k fiyata bundan çok daha iyi bir hazır sistem alırsınız üstüne güzel bir monitör kulaklık klavyede çekersiniz 78k gibi bir fiyata.onu bekliyorum. bu fiyata almayı düşünmüyorum şuan indirim bekleyeceğim. sadece sistem nasıl nasıl değişiklik yapılabilir diye konu açmak istedim.
tabi öneriniz var mıdır peki ? çok iyi anladığım bir konu değil çünkü 60 -75 arasısenin bütçe ne hocam bu attığınızdan 3 4 kat daha iyi performans verecek sistemler toplanır 75 80k ya
yani evet olabilir çok iyi bildiğim bir konu değil zatenHocam size şöyle söyleyeyim 40-50k fiyata bundan çok daha iyi bir hazır sistem alırsınız üstüne güzel bir monitör kulaklık klavyede çekersiniz 78k gibi bir fiyata.
benim önerim yok ama önerenler illaki olacaktır. "sistem önerisi 60 - 75k" tarzında bi başlıkla konu açın ilgilenenler olurtabi öneriniz var mıdır peki ? çok iyi anladığım bir konu değil çünkü 60 -75 arası
tabi teşekkür ederim. bu sistemi de oraya koymam gerekir mi ?benim önerim yok ama önerenler illaki olacaktır. "sistem önerisi 60 - 75k" tarzında bi başlıkla konu açın ilgilenenler olur
yok bu şuana kadar gördüğüm en kazık fiyattaki sistem kesinlikle koymayın gerek yok çünkü dediğimi yaparsanız krallar gibi sistem önerileri gelirtabi teşekkür ederim. bu sistemi de oraya koymam gerekir mi ?
konuyu açtım teşekkür ederim yardımlarınız için.yok bu şuana kadar gördüğüm en kazık fiyattaki sistem kesinlikle koymayın gerek yok çünkü dediğimi yaparsanız krallar gibi sistem önerileri gelir