Bu darboğazdan mı oluyor?

yani kusura bakma ama baya kötü fiyat, sistemi kurtarmak için işlemci ve anakartını satıp daha iyisini alman gerek, yani işlemcin baya kötü yani sadece oyunlarda değil farklı işlerdede sorun yaşayacaksın
Ekran kartını satıp RTX 3060 alsan düzelir mi acaba?

Düzelmez hocam düzelmez işlemci değişmeniz lazım ya da ekran kartınıxı rtx 2000 serisine falan düşürürseniz belki olur 8. Nesil işlemciden bahsediyoruz
2060 da alabilirim sorun değil ama 6GB yetmez diye endişem var o kartta 3060 12GB daha rahat. Acaba 3050 nin 8GB olanını alsam nasıl olur?

Ekran kartını satıp RTX 3060 alsan düzelir mi acaba?
düzelmez tek çözüm dediğimi yapmak belki çok daha düşüğe düşebilirsin ekran kartı olarak ama o zaman istediğin hiç bir oyunu iyi bir fps de oynayamayacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060 da alabilirim sorun değil ama 6GB yetmez diye endişem var o kartta 3060 12GB daha rahat. Acaba 3050 nin 8GB olanını alsam nasıl olur?
manrtıksız 3050 de olmaz

Hocam şimdi baktım da siz o işlemciyi değiştirmeyecekseniz rtx i unutun gtx1660 falan kullanmanız gerekiyor ki tam çalışabilsin yani 8. Nesil çok eski bir işlemci rtx 30xx serisi bu işlemciye göre çok yeni ve güçlü kalır

Hocam şimdi baktım da siz o işlemciyi değiştirmeyecekseniz rtx i unutun gtx1660 falan kullanmanız gerekiyor ki tam çalışabilsin yani 8. Nesil çok eski bir işlemci rtx 30xx serisi bu işlemciye göre çok yeni ve güçlü kalır
hangi akla hizmet rx 6800 xt aldiysa zaten

hangi akla hizmet rx 6800 xt aldiysa zaten
Donma yapacağını bilsem almazdım zaten çok sorun da yoktu sın zamanlarda çok donmaya başladı.

İşlemciyi değiştiremiyorum baktım araştırdım satan yok o kadar para verdiğim anakartı da satmak istemiyorum.

Donma yapacağını bilsem almazdım zaten çok sorun da yoktu sın zamanlarda çok donmaya başladı.
Sıkıntı ekran kartın değil ki işlemcin sıkıntılı o işlemci her türlü donacak artık bi de windows 11 kullanıyorsan daha sıkıntı olucak 2 bin TL'ye 0 i3 14100f al bi de 2.5 3 civarına da ona uygun bir anakart al 5bin TL'ye kapat işi

İşlemciyi değiştiremiyorum baktım araştırdım satan yok o kadar para verdiğim anakartı da satmak istemiyorum.
Hocam anakartınızın modelini söyleyin bari madem o kadar para verdiniz çok hipersonik bir anakart olmalı ki bizde ona göre size uygun bir işlemci önerelim veyahut diyelim ki bu bilgisayarcı sizi anakarttan da kazıklamış

Sıkıntı ekran kartın değil ki işlemcin sıkıntılı o işlemci her türlü donacak artık bi de windows 11 kullanıyorsan daha sıkıntı olucak 2 bin TL'ye 0 i3 14100f al bi de 2.5 3 civarına da ona uygun bir anakart al 5bin TL'ye kapat işi

Hocam anakartınızın modelini söyleyin bari madem o kadar para verdiniz çok hipersonik bir anakart olmalı ki bizde ona göre size uygun bir işlemci önerelim veyahut diyelim ki bu bilgisayarcı sizi anakarttan da kazıklamış
Bu anakart.

Bu anakart.
Hocam valla sizi mükemmel kazıklamışlar bu anakart sadece 8. ve 9. Nesil işlemcileri destekliyor siz bunu değiştirmeden hiç bir şey yapamazsınız bu para verilir mi buna 3 4 bine 12. 14. Nesil işlemci destekleyen anakartlar varken

Geri