Yardım FORTNİTE BOZUK FPS SORUNU YARDIMM

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
83
FORTNİTE KESİNLİKLE GRAFİKLERLE ALAKASI YOK BUGUNE KADAR RAHATCA PERFORMANS MODUNDA DUSUK GRAFİKLERLE OYUNUMU OYNADIM AMA PC YENİDEN BASLATTIM NVDİA APP GUNCELLEDİM NE YAPTIYSAM OLMADI SORUN SU OYUNA GİRİYORUM OLDUGUM YERDE DURUNCA FPS NORMAL YURUMEYE BASLAYINCA OYUN DONUYOR BUNDAN KASTIGIM FPS COKUYOR DİREKT HİC HAREKET DAHİ GOREMİCEK SEVİYELERE AYNI SEY MAGAZADA GEZERKEN VEYA AYARLARDA MOUSE TEKERİ İLE ASSAĞI YUKARI YAPINCA BİLE LOBİ FPS İ 120 DEN 50 40 A DUSUYOR NE YAPMALIYIM ???

FORTNİTE KESİNLİKLE GRAFİKLERLE ALAKASI YOK BUGUNE KADAR RAHATCA PERFORMANS MODUNDA DUSUK GRAFİKLERLE OYUNUMU OYNADIM AMA PC YENİDEN BASLATTIM NVDİA APP GUNCELLEDİM NE YAPTIYSAM OLMADI SORUN SU OYUNA GİRİYORUM OLDUGUM YERDE DURUNCA FPS NORMAL YURUMEYE BASLAYINCA OYUN DONUYOR BUNDAN KASTIGIM FPS COKUYOR DİREKT HİC HAREKET DAHİ GOREMİCEK SEVİYELERE AYNI SEY MAGAZADA GEZERKEN VEYA AYARLARDA MOUSE TEKERİ İLE ASSAĞI YUKARI YAPINCA BİLE LOBİ FPS İ 120 DEN 50 40 A DUSUYOR NE YAPMALIYIM ???
oncelikle derin nefes al ve sakin ol diger oyunlarda ayni durum mu yoksa fortnite a ozel bir durum mu sicaklilar ne durumda ve sistemin nedir?

oncelikle derin nefes al ve sakin ol diger oyunlarda ayni durum mu yoksa fortnite a ozel bir durum mu sicaklilar ne durumda ve sistemin nedir?
sistemim 4060ti i512400 ideal ortalama dengeli bir sistem sorun suki oldugum yerde lobi duruken bile normal durunca sorun yok ama tıklayınca fps dusuyor

sadece fortniteda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncellemeyi kaldır
anlaamdım hangi guncelleme girmeden once guncellemistim ama

?

guncelleme yaptin mi yoksa yeniden baslatinca mi oldu?
oyuna girmek icin gerekli oyun guncellemesini yaptım sonra herzamanki gibi fortniteye girdim birde ne goreyim oyuun bırak lobide bile tıklama ile fps dusuyor ama oldugum yerde durunca sorun yok nvidia guncellemesini bunun ustune yaptım sonra pc yeniden baslattım hala aynı

Bende de ayni sorun var benzer sistemde. 200 üstü gecmiyor 120lere kadar düşüyor, 2 3 yıldır çözemiyorum.

Bende de ayni sorun var benzer sistemde. 200 üstü gecmiyor 120lere kadar düşüyor, 2 3 yıldır çözemiyorum.
yok bendeki farklı tıklayınca ekrana oyle fps dusuyor oldugum yerde durunca normal silip yukluyorum suan son care

Geri