🔥İndirim 🎲 Monopoly Klasik G0009 (Yeni Seri) [900 TL Kargo Dahil]

mychar276

80+
Reaksiyon skoru
180
Monopoly'nin klasik versiyonunun C1009 ve G0009 olmak üzere iki farklı versiyonu var.
Bildiğim kadarıyla farkları yok gibi bir şey. Sanırım G0009 modeli daha yeni ve piyonları biraz daha büyük, onun dışında içerik benzer (%100 emin değilim).

1754399028760.webp

1754399013181.webp

1754400618998.webp

Son düzenleme:
D&R, Idefix boykot.
Ben geçenlerde ülkemizi ve bize ait değerleri sevmeyen şirketleri listeleyeyim dedim, en son bırak işlemci - anakart vs yi, giyecek don bile alamadığımı fark ettim.
Boykot etmek insanların kişisel tercihidir. Tıpkı Coca Cola içen içsin, Sturbuck'a giden gitsin dediğim gibi, ben kullanmıyorum ama kullanana mani olamam.

Monopoly'nin klasik versiyonunun C1009 ve G0009 olmak üzere iki farklı versiyonu var.
Bildiğim kadarıyla farkları yok gibi bir şey. Sanırım G0009 modeli daha yeni ve piyonları biraz daha büyük, onun dışında içerik benzer (%100 emin değilim).

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
200 lira indirim icin surayi mesgul etmeyin artik ya

bu oyunları oynayan kaldı mı hala ya, eskiden gidiyordu ama son 10-15 senede teknoloji bizi hıza öyle alıştırdı ki, bu oyunlar acayip sıkıcı geliyor bekle babam bekle saatler süren oyun, üstelik oyunculardan biri oyunu domine etmeye başlayınca diğeri için oyun zulüme dönüşüyor. isterse yarı fiyatına düşsün almam ben

bu oyunları oynayan kaldı mı hala ya, eskiden gidiyordu ama son 10-15 senede teknoloji bizi hıza öyle alıştırdı ki, bu oyunlar acayip sıkıcı geliyor bekle babam bekle saatler süren oyun, üstelik oyunculardan biri oyunu domine etmeye başlayınca diğeri için oyun zulüme dönüşüyor. isterse yarı fiyatına düşsün almam ben
Kalmaz olur mu?. Arkadaşlarla, eş, dostla çok güzel vakit geçirilebilir.

200 lira indirim icin surayi mesgul etmeyin artik ya
Bu ürünler fiyatı oturmuş ürünler. Kolay kolay indirime girmiyor. Fiyat eğrisinden de anlaşılıyor. Ayrica %25 civarı indirim hiç fena değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
Atasporu okey varken bu gitmez ya. Ne öyle bi el oynayıp bıkıyo herkes

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri