Sizce Ekran Kartını Açtırmalımıyım ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,593
Bu ayın 25 inde garantisi bitecek rx 7600 kartım var.Mersinde oturuyorum ve hava çok sıcak.2 sene olacak 25 inde karta bakım yapılmadı içi açılmadı fabrikanın koyduğu macun duruyor.Bu sebeple kart mersin sıcağında 80 derecelere kadar çıkıyor sizce VATAN BILGISAYARA kartı teslim edip servise göndereyimmi için açılması mantıklımı sonuçta yetkili MSI servisi yapacak ?

Bu ayın 25 inde garantisi bitecek rx 7600 kartım var.Mersinde oturuyorum ve hava çok sıcak.2 sene olacak 25 inde karta bakım yapılmadı içi açılmadı fabrikanın koyduğu macun duruyor.Bu sebeple kart mersin sıcağında 80 derecelere kadar çıkıyor sizce VATAN BILGISAYARA kartı teslim edip servise göndereyimmi için açılması mantıklımı sonuçta yetkili MSI servisi yapacak ?
Hocam garantisi bitince kartı açıp macunu yenilemek aklını çelip duracak. En azından yetkili servis yapsın. Bence gönder

İçindeki padlar baya gidiyor diyorlar ama macunu bilemiyorum. Gerçekten çok ısınıyorsa olabilir. O üstündekini çıkartınca garanti gidiyor zaten ha kendiliğinden gitmiş ha servis açmış. En azından servis açtı diye kağıdın da olur. Üstüne sonra padlerin kaç mm/uzunluk muş fln fila uğraşmazsın. Bende yolla derim.

Boştamı 80?

en son 80 oluyorsa sıkıntı olmaz. kullanmaya devam edin derim.

İçin rahat edecekse aç bakım yap. Ne olacak ki ?

Hocam garantisi bitince kartı açıp macunu yenilemek aklını çelip duracak. En azından yetkili servis yapsın. Bence gönder
Hocam işin kötüsü garanti bitince servise de gönderemem.Mağazaya teslim edersem onlar herşeyi hallediyor zaten.Uğraşamam servisle falan 2 hafta kaldı garanti bitmesine kararsızım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki padlar baya gidiyor diyorlar ama macunu bilemiyorum. Gerçekten çok ısınıyorsa olabilir. O üstündekini çıkartınca garanti gidiyor zaten ha kendiliğinden gitmiş ha servis açmış. En azından servis açtı diye kağıdın da olur. Üstüne sonra padlerin kaç mm/uzunluk muş fln fila uğraşmazsın. Bende yolla derim.
en son 80 oluyorsa sıkıntı olmaz. kullanmaya devam edin derim.
İçin rahat edecekse aç bakım yap. Ne olacak ki ?
Hocalarım kararsızım 2 hafta kaldı garanti bitimine bir yandan hiç ellemeyeyim diyorum ama Hava çok sıcak kasa içinde 6 tane fan var 3 önde kalan 3 tahliye fanı resmen alev üfürüyor fanlar.Elbet yapılacak yani bu kendim beceremem bozarım.Yaptırmasam bu sefer kart alev gibi oluyor.Bugün 80 yarın 85 artacak.Çevrem de hazır varken bitmeden gönder servis yapsın sağda solda bilgisayarcıya elletme diyor.Son fikriniz nedir ona göre kartı Mağazaya teslim edeyim yetkili servis yapsın yada yapmasın.Fikirleriniz önemli.Yarın birgün satarken başıma iş açmasın açılmış kart kararsız kaldım. Modeli= Rx 7600 MSI MECH 2X
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skıntı yok ki ellemeyin bemce
Hocam gün geçtikçe artacak değerler bu kesin bugün 80 yarın 90 bu sefer kartın çipine zarar vermekten korkuyorum fazla sıcak yaramaz.

Son düzenleme:
Servise gönderirsen, Sevis kağıdın olursa değer kaybetmez. Ama kendin açarsan içi açılmış diye değer kaybeder, ilerde satarken zorlanabilirsin

Servise gönderirsen, Sevis kağıdın olursa değer kaybetmez. Ama kendin açarsan içi açılmış diye değer kaybeder, ilerde satarken zorlanabilirsin
Hocam işte VATAN BİLGİSAYAR dan almıştım 2 sene önce onlar gönderecek servise.Belgeli evraklı bir şekilde yapılır bakımı.Ben zaten sağda solda no name satıcıya teslim edipte göndermem ama VATAN olunca güveniyorum adamlar kendileri gönderip getiriyor mis gibi.

Hocam işte VATAN BİLGİSAYAR dan almıştım 2 sene önce onlar gönderecek servise.Belgeli evraklı bir şekilde yapılır bakımı.Ben zaten sağda solda no name satıcıya teslim edipte göndermem ama VATAN olunca güveniyorum adamlar kendileri gönderip getiriyor mis gibi.

Aynen hocam, temiz güvenilir. Satarkende evrakları ile kolay satarsın

Geçtiğimiz yıla göre kayda değer bir şekilde sıcaklık artışı olduğunu düşünüyorsan, zamanı gelmiştir. Bu şeylerin kesin zamanı yok, kullanıma, termal macunun/padlerin kalitesine bağlı. Ülkece pardon küreselce😂 (ne sıcaklık be, kış gelse geri) sıcaklık artışını saymaz isen, gpunun daha fazla ısındığını düşünüyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri