Sakurajima Mai
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 641
Fiyat olarak ikisi de aynı.
HP fazla ısınma yapar mı ki acaba eğer yaparsa performansdan baya kısması gerekecek ve nasıl bu kadar ucuza 5090 satıyorlar nerelerden kısmışlar.rtx 5090
laptopun soğuk çalışmasını bekleyemezsin zaten odan serinse youtube dan modeli arat testlerine bak sıcaklık değerlerini inceleHP fazla ısınma yapar mı ki acaba eğer yaparsa performansdan baya kısması gerekecek ve nasıl bu kadar ucuza 5090 satıyorlar nerelerden kısmışlar.
hp için soğutma performansı kötü diyorlar o beni korkutuyor yoksa fiyat gayet iyi yani ve camı galiba parlak ve bu hiç hoşuma gitmedi5090 açık ara çok güçlü
575 w illa ısınacak bunu bilerek al kaliteli sogutması olanlarda çok pahalıhp için soğutma performansı kötü diyorlar o beni korkutuyor yoksa fiyat gayet iyi yani ve camı galiba parlak ve bu hiç hoşuma gitmedi
msi 5080 sartsiz. HP nin is bilgisayarlari harici hicbir urunu alinmaz.Fiyat olarak ikisi de aynı.
Maalesef oyle sahsen bende 4090 lisi var kafayi yersin.hp için soğutma performansı kötü diyorlar o beni korkutuyor yoksa fiyat gayet iyi yani ve camı galiba parlak ve bu hiç hoşuma gitmedi
laptop modeli 175w575 w illa ısınacak bunu bilerek al kaliteli sogutması olanlarda çok pahalı
onu yükselticez muhabbetleri falan vardı nerdeyse 3/1 güçle çok performans farkı olur diye düşünüyorum masaüstüne görebuna da bakabilirsin sıvı soğutma yanında hediye ediyorlarmış
soğutma olarak iyi gibi duruyor dk 9 dan sonraERAZER Beast 16 X1 MD62732 Intel Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX5090 16" 300Hz QHD+ W11H Oyuncu Laptop
ERAZER Beast 16 X1 MD62732 Intel Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX5090 16" 300Hz QHD+ W11H Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
laptop modeli 175w