Ekran kartı takılı olan kabloların üstüne denk geliyor

KEROBOIII

80+
Reaksiyon skoru
0
A650M H anakart kullanıyorum HD Audio, USB1 ve F Panel soketleri ana kartın altında konumlanmış ekran kartım RX 7700 XT bahsettiğim kablolar takılı iken ekran kartı tam üstlerine denk geliyor ve oturmuyor ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum…

A650M H anakart kullanıyorum HD Audio, USB1 ve F Panel soketleri ana kartın altında konumlanmış ekran kartım RX 7700 XT bahsettiğim kablolar takılı iken ekran kartı tam üstlerine denk geliyor ve oturmuyor ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum…
Onlar çok kalın kablolar değil. Pay kalmıyor mu?

Ekler

• IMG_8134.webp
    IMG_8134.webp
    1.3 MB · Hit: 29
Eğer 1-1.5 parmak mesafe yetiyorsa riser kullanabilirsiniz. Onun dışında anakart değiştirmekten başka çare kalmıyor.

Normalde oturması lazım bu resimlere benzer kasada sistem çok kurdum altta kalıyordu. Şu beyaz olan kablo biraz kalın gibi onu sökerek deneyebilirsin belki o engelliyordur. Audio ve USB çok dert değil sadece onlar olsa takma derdim de F Panel sıkıntı.

Kart kaç santim kalınlığındaki? Ben kabloları aşağıdaki delikten ver derim ve biraz sıkı yap, sonra takmayı dene biraz zorla(ez derim xD) Öyle de olmazsa, istersen takma, o kablolar kasanın öndeki girişleri için. Şahsen bir ara bende üşendiğimden takmamıştım, 5-6 ay hep arka girişleri kullandım. Onun dışında arkadaşın dediği gibi Pcie riser diye bir şey var onu takabilirsin, böylece ekran kartını kasanın aşağısına takabilirsin (tabi aşağıya iki fan koyma planların varsa yok olur.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı mı değiştirdin yoksa temizlemek için fln çıkardın ve şimdi takamıyor musun?

Kart kaç santim kalınlığındaki? Ben kabloları aşağıdaki delikten ver derim ve biraz sıkı yap, sonra takmayı dene biraz zorla(ez derim xD) Öyle de olmazsa, istersen takma, o kablolar kasanın öndeki girişleri için. Şahsen bir ara bende üşendiğimden takmamıştım, 5-6 ay hep arka girişleri kullandım. Onun dışında arkadaşın dediği gibi Pcie riser diye bir şey var onu takabilirsin, böylece ekran kartını kasanın aşağısına takabilirsin (tabi aşağıya iki fan koyma planların varsa yok olur.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı mı değiştirdin yoksa temizlemek için fln çıkardın ve şimdi takamıyor musun?
dediğiniz gibi vazgeçebilirim onlardan ama o beyaz kablo kasa fanlarının led kablosu olması lazım o biraz can sıkar çalışmazsa ayriyeten front panel kabloların ezerek taksam ekran kartını bir zararı olur mu acaba yeni topluyorum bilgisayarı

Kabloları aşağıya doğru bükebilirsin bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri