İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

20+ iyi değil ki maksimum 10 olmalı o da maksimum yani normalde 0-5 ms arası olmalı. 20+ almanız çok garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

QoS ayarını mı?
Dediğiniz gibi olması için sunucunun bana yakın olması gerekmiyor mu? İstanbul ile aramda 1150 KM var

Rehbere göre yapınız
rehberlik bir şey yok modem ismini arattım qos olmamasindan şikayetçi insanlarin postları düştü önüme
A+ olayı işte evin üyeleri indirme yapsa bile sen etkilenmiyorsun onu da SQM yapıyor zaten eğer yapmadığın halde ping çıkmıyorsa sorun yok şart değil zaten ping sorunu olanlar buffler yaşayanlar yapıyor QoS çok çok basit SQM için openwrt destekli router lazım 5 dklık bir şey ama QoS'dan daha verimli QoS için verebilirim modem ismini söylersen bulurum rehber
şimdi 100mbps veya altı hızlarda belki etkiler fakat benimki gibi 1000mbps hızlarda da etkiler mi ki? çünkü bufferbloat testinde olabildiğince yüksek hızda indirme yapıyor ama gündelik kullanimda evdekiler maksimum 10-20mb boyutunda dosya ya indiriyordur ya indirmiyordur, genelde youtube instagram için kullaniliyor internet ve onlar içinde bu kadar hızlı bağlantıya gerek olmuyor zaten.

1755632293542.webp

1755635295165.webp

1755635309759.webp

Waveform olayı nedir bilmiyorum pek daha iyi bir sonuç almam için yapmam gereken bir şey var mı ? Ya da mobildeyken bazen nadir ve kısa süreli de olsa anlık takılmalar yaşayabiliyorum

benimkisi türknet sözde bin mbps binin altı veriyor
Evet 1000 veremez minimum 850 ile 960 arası oluyor hep

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Waveform olayı nedir bilmiyorum pek daha iyi bir sonuç almam için yapmam gereken bir şey var mı ? Ya da mobildeyken bazen nadir ve kısa süreli de olsa anlık takılmalar yaşayabiliyorum
QoS ayarı yapmalısınız yani 120/50 alıyorsanız download'ı biraz düşürüp örnek 105 mbps 35 download yaparsanız rahatlatıyorsunuz bu sayede ne gecikme oluyor ne ping sorunu oluyor aynı zamanda testte de A+ alıyorsunuz modeminiz de QoS ayarı vardır mutlaka bakın derim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hatta şöyle söyliyim benim leş gibi download ve uploadım var ona rağmen QoS yapınca 1 2 oda ötede mobilden oyun oynasam bile ping sorunu yaşamıyorum 10 ping ile oynuyorum hep

Evet 1000 veremez minimum 850 ile 960 arası oluyor hep

QoS ayarı yapmalısınız yani 120/50 alıyorsanız download'ı biraz düşürüp örnek 105 mbps 35 download yaparsanız rahatlatıyorsunuz bu sayede ne gecikme oluyor ne ping sorunu oluyor aynı zamanda testte de A+ alıyorsunuz modeminiz de QoS ayarı vardır mutlaka bakın derim

Hatta şöyle söyliyim benim leş gibi download ve uploadım var ona rağmen QoS yapınca 1 2 oda ötede mobilden oyun oynasam bile ping sorunu yaşamıyorum 10 ping ile oynuyorum hep
DOCSIS 3.0’da var mı? 😄

Hız testinde bi ara 0 a 0 çıkmıştı gülmekten yere yığılmıştim da resmini bulamadim

Ekler

• IMG_20250413_092302.webp
    IMG_20250413_092302.webp
    2.3 MB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye