İ7 9700K kaç yıl gider?

Bütçe yetmez AMD nin sadece X870E anakartları bile 15 bin lira civarı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B650 anakart 9 bin lira, dediğin işlemci 6 bin lira, ve RAMi 16GB bile alsam 2 bin lira da o var yani benim bütçenin 2 katı falan yapıyor bu :)
B650 nasıl 9k fiyat dostum

B650 nasıl 9k fiyat dostum

Bendeki anakartın B650 versiyonuna bakmıştım direkt. Böyle markalara çok güvenmiyorum eski anakartım 1 senede bozuldu bilinmedik markaydı.

aynı anakartı atacaktım işlemci de 7500 f veya daha uygunu vardı o ve 16 gb ddr5 ram alırsın ileride bi tane daha.
16GB yetmez mi sonradan masraf yapmak istemiyorum da?

B650 anakart 9 bin lira, dediğin işlemci 6 bin lira, ve RAMi 16GB bile alsam 2 bin lira

Bendeki anakartın B650 versiyonuna bakmıştım direkt. Böyle markalara çok güvenmiyorum eski anakartım 1 senede bozuldu bilinmedik markaydı.
Biosterde aslında bilinmedik marka sayılmaz ikinci ele yönelebilirsiniz ama tavsiyemdir kesinlikle değişin am 4 bile iyidir

Biosterde aslında bilinmedik marka sayılmaz ikinci ele yönelebilirsiniz ama tavsiyemdir kesinlikle değişin am 4 bile iyidir
AM4 iyi diyorsanız şu ikiliyi alabilirim ama değer mi?

ryzenler sorunlu diyorlar stabilite, fps stutter, ısınma derdi say say bitmez. i7 veya i9 yönelin elinizdeki anakarti degerlendirin Z serisinden B serisine düşülmez

Bence değmez dediklerimi alın daha iyi olur marka önemliyse illa a620 yirmi alın düzgün markalı

"AMD'nin sadece X870E anakartlar bile 15 bin civarı" ne kadar komik bir cümle ya 😅. "SADECE X870E" dediğin kart serisi zaten en yeni nesil anakartların en dolu halleri.
B650 Kartlarda 9000'den başlamıyor. Ayrıca ikinci el parçalar da alabilirsin. Pc meraklısı isimli biri nasıl 9. Nesil işlemci almayı aklından geçiriyor anlamıyorum. Hesabını mı çaldın birinin? :D

"AMD'nin sadece X870E anakartlar bile 15 bin civarı" ne kadar komik bir cümle ya 😅. "SADECE X870E" dediğin kart serisi zaten en yeni nesil anakartların en dolu halleri.
B650 Kartlarda 9000'den başlamıyor. Ayrıca ikinci el parçalar da alabilirsin. Pc meraklısı isimli biri nasıl 9. Nesil işlemci almayı aklından geçiriyor anlamıyorum. Hesabını mı çaldın birinin? :D
Başlangıç fiyatından bahsetmedim uzun ömürlü olacağını düşündüğüm anakartlara göre fiyat yazıyorum. Bende Z390 anakart var bunun şuan AM5 deki karşılığı X870E tabii ki onunla kıyaslamam lazım B650 alırsam segment düşürmüş oluyorum sonuçta. B650 almam demiyorum bu arada B serisi alabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,099
Üyeler
184,389
Son üye
cyhn_
Geri