Bilgisayarım Restart Atıp Duruyor

Cl36 ymış ya RAM üstünde öyle yazıyor bu gamegaraj dan ben aldığımda cl36 şeklinde satılıyordu bende onu aldım şuanda yenilemişler pezevenkler CL 46 görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilmiyorum biostan 2 slot dolu şekilde Expo seçili 5600 MHz de ekrana görüntü gelmiyor anakartta ışık yanıyor fakat sol slot takılıyken aynı şekildeki ayarlarda sistem açılıyor anakartta ışık yanmadan.

Son düzenleme:
Cl36 ymış ya RAM üstünde öyle yazıyor bu gamegaraj dan ben aldığımda cl36 şeklinde satılıyordu bende onu aldım şuanda yenilemişler pezevenkler CL 46 görünüyor

Hocam bilmiyorum biostan 2 slot dolu şekilde Expo seçili 5600 MHz de ekrana görüntü gelmiyor anakartta ışık yanıyor fakat sol slot takılıyken aynı şekildeki ayarlarda sistem açılıyor anakartta ışık yanmadan.

Benim listeden bulduğum, TR satışı olan en güvenli set bu.
Ama ciddi pahalı maalesef.
CL36'ya kadar baktım listeden ama TR'de satışı olmayan ürünler çoğu.
Olanlarda daha pahalı.

Şuan 2 Rami taktım Expo seçili ve 5200 MHz ye ayarlı çalıştırdım Steam CS 2 indiriyorum Kaspersky kuruyorum bakalım kapanacak mı

Benim listeden bulduğum, TR satışı olan en güvenli set bu.
Ama ciddi pahalı maalesef.
CL36'ya kadar baktım listeden ama TR'de satışı olmayan ürünler çoğu.
Olanlarda daha pahalı.

hocam dediğiniz gibi hwinfoyuda kurdum ve değerler sanırım görüntüdeki gibi durum nasıl acaba?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 124632.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 124632.webp
    137.9 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Şuan 2 Rami taktım Expo seçili ve 5200 MHz ye ayarlı çalıştırdım Steam CS 2 indiriyorum Kaspersky kuruyorum bakalım kapanacak mı

hocam dediğiniz gibi hwinfoyuda kurdum ve değerler sanırım görüntüdeki gibi durum nasıl acaba?
Hocam burası özet kısmı buradan görünmez. Menüdeki sensörleri seçer misin orada görünmesi lazım 12V, 5V, 3V değerlerini

kanka benzer sorunu bende yaşıyorum umarım çözebilirsin 0 windows kurdum ram işlemci vs her şeyi test ettim yok düzelmedi

Listede söylediğim rakamları gösteren bir yer var mı? Burada görünmüyor şuan yine.
12V, 5V, 3V değerlerine bakalım. Sorun PSU değil ama genede PSU sağlığını görmüş oluruz.

kanka benzer sorunu bende yaşıyorum umarım çözebilirsin 0 windows kurdum ram işlemci vs her şeyi test ettim yok düzelmedi
şu anda dediğim şekilde kapanmadı umarım çözülmüştür ben başta amd işlemcim olmasına rağmen xmp de kullanıyormuşum onu expo1 le değiştirdim 5200mhz de 2 ram takılı ve sorunsuz şuan da

şu anda dediğim şekilde kapanmadı umarım çözülmüştür ben başta amd işlemcim olmasına rağmen xmp de kullanıyormuşum onu expo1 le değiştirdim 5200mhz de 2 ram takılı ve sorunsuz şuan da
Hocam farklı sürümünü mü indirdiniz acaba?
Benim attığım linkteki koyu morlu olanı indirdiniz değil mi?
HWinfo direk böyle göstermesi gerekiyordu çünkü

1755856833283.webp

Hocam farklı sürümünü mü indirdiniz acaba?
Benim attığım linkteki koyu morlu olanı indirdiniz değil mi?
HWinfo direk böyle göstermesi gerekiyordu çünkü

1755856833283.webp

Offf çok pardon ya. HWMonitor indireceksiniz bu attığım linkten. Çok çok pardon. HWinfo farklı çok afedersiniz.
Bunu indirin lütfen.

Geri