ExPeror
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
bende hiç bilmiyorum ama fiyatı çok uygun
Çok mantıklı değil gibi modem ücreti de varmış
bende hiç bilmiyorum ama fiyatı çok uygun
modem almak zorunluluk mu kiAlıntıyı görüntüle
Sahibinden üzerinden docsis modemler 600 civarı satılıyor onu alıp kiralama ücretinden kurtulabilirsiniz ama çekim gücü zayıf olur yanına routerde almanız lazımAlıntıyı görüntüle
Mecbur öyle yapacağız12 aylık peşin ödemede fiyatı çok arttırmamışlar, 499 olmuş hala en ucuz seçeneklerden biri. 6 taksit yapıp geçmek en mantıklısı. Gibir, millenicom vs. bile 580-600'e dayamış fiyatı.
dün türktelekomdan eve 24mbps interneti 790 modem dahil bağladım bugün yarın gelirler bağlamaya.Sizin kullandığınız ve sorun yaşamadığınız sağlayıcılar kimlerdir türk net 500TL den 700TL olacak diğer sağlayıcılarda fiyatlandırmalar nasıl
Valla sizi kıskanıyorum kendim Turk Telekom ile işkence çekiyorum resmen , bir an önce süremin bitmesini bekliyorum başka sağlayıcıya geçmek için.Sizin kullandığınız ve sorun yaşamadığınız sağlayıcılar kimlerdir türk net 500TL den 700TL olacak diğer sağlayıcılarda fiyatlandırmalar nasıl
hocam bu durum tamamen bulunduğun bölge altyapısı ve çalışanlarına bağlantılı biri bi yerde çok iyiken biri çok kötü olabiliyor yani ülke genelinde genelleme pek doğru olman ben türknetten çok memnunum ama çekende çok misal. genel herkes için bilgilendirme olarak yazıyorum bunuValla sizi kıskanıyorum kendim Turk Telekom ile işkence çekiyorum resmen , bir an önce süremin bitmesini bekliyorum başka sağlayıcıya geçmek için.
Valla hocam dediğin doğru fakat Türk Telekom genel bir memnuniyetsizlik var adamlar sürekli fiyat arttırıyor , haberim olmadan taahhüt yenilemişler ya şaka gibi aradım dosya oluşturdum utanmadan bir de siz gelip ofisten yapmışsınız diyorlar.hocam bu durum tamamen bulunduğun bölge altyapısı ve çalışanlarına bağlantılı biri bi yerde çok iyiken biri çok kötü olabiliyor yani ülke genelinde genelleme pek doğru olman ben türknetten çok memnunum ama çekende çok misal. genel herkes için bilgilendirme olarak yazıyorum bunu
Millenicom 100 Mbps 330 TL ilk 4 ay sonra 590 TL en ucuzu olarak extranet fiyatı uçtu zatenSizin kullandığınız ve sorun yaşamadığınız sağlayıcılar kimlerdir türk net 500TL den 700TL olacak diğer sağlayıcılarda fiyatlandırmalar nasıl