Ryzen 5 7500f almayı düşünüyorum ilerde yükseltebileceğim bir model önerir misiniz?
İşlemci olarakHocam ben yanlış anladım galiba. İlerde yükseltebileceğim bir model derken daha iyi bir işlemci takmaktan mı bahsettiniz? Ben ilerde yükseltilecek, idarelik anakart olarak algıladım ilk okuduğumda.
En fazla hangisini destekler![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
7800x3d falan takarsınız hocam sıkıntı olmaz, bütçe ne kadar daha iyi öneriler yapabiliriz.En fazla hangisini destekler
7800x3d takılıyosa daha üstüne gerek yok hocam teşekkürler7800x3d falan takarsınız hocam sıkıntı olmaz, bütçe ne kadar daha iyi öneriler yapabiliriz.
B650m r /k /f/m vs. Bunların farkı nedir hocam?Almışken biraz iyi bir şey olsun derseniz bunlara bakabilirsiniz, bütçe kısıtlıysa B650M-R ya da M-K işinizi görecektir.
![]()
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.912,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu model de iyi duruyor bilgi sahibi olan varsa bilgilendirsin
![]()
Biostar B650M X3D PRO+ 6000mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Biostar B650M X3D PRO+ 6000mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
B650m-R ile tek farkı m2 soğutma bloğuymuş heralde öyle biliyorumb650m-k normalde 5 civarlariydi ve indirimle 4 kusurlere iniyordu. dun fiyati cok artti. ben de ayni anakarti almayi planliyorum. eger aceleniz yoksa bu fiyattan almanizi onermem
oyle biliyorum ben deB650m-R ile tek farkı m2 soğutma bloğuymuş heralde öyle biliyorum