babaayorgunn
80+
- Reaksiyon skoru
- 185
Şuan alınacak bir şey var mı ? İkinci el ürünleri nasıl görüyorsunuz
Çok uyguna düşmüş fiyat hatası olabilir ama açıklamasında ne diyordu urunle alakalı?Sebep? İkinci el olarak satışa sunulmuş zaten.
olmaz iptal ne paralara neler veriyolar sorun olmazSebep? İkinci el olarak satışa sunulmuş zaten.
47k ne aldın knk![]()
Maalesef dostum kalmamış biraz geç kaldın sanırım ben 2 pro çektim mesela çekerken 4 adet stok gözüküyorduYok hocam kalmamış nerede allah için söyle alayım
kulak içi kulaklık alınmaz kulak üstü hadi neyseSamsung Galaxy Buds FE alınır mı arkadaşlar 1063 tl
Ben almadım ancak iptal olacağını düşünmüyorum. Stok ona göre açılıyor zaten. Bu fiyat ile 2000 ürün satsalar olabilir eve derim ama 3-5 tane için bu durumun olacağını düşünmüyorum.Çok uyguna düşmüş fiyat hatası olabilir ama açıklamasında ne diyordu urunle alakalı?
Gelir mi hocam stoğa ne diyorsun?Maalesef dostum kalmamış biraz geç kaldın sanırım ben 2 pro çektim mesela çekerken 4 adet stok gözüküyordu
ne alaka olmkulak içi kulaklık alınmaz kulak üstü hadi neyse
1800 den cloud 3 aldım 1300 e alan bile var forumda4200e blackshark v2 pro aldım çok iyi durumda yazıyordu al dene sarmazsa iade et
cloud 3 wireless vardıda o bitti
nova 7 vardı 4750de şuan ne durumda bilmiyorum
Razer soundbar bitti mi ya göremedimAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Durduk yere para harcadık dolaştıkça bir şeyler alasım geliyor :d