5070 li sistem yardım

SoleTwo

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
80000
merhaba
5070 li sistem toplamak ıstıyorum parça önerısı yapar mısınız kasa akvaryum kasa olucak butçe 80k ryzen7600x işlemci diye düşündüm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam ben de ayni butceyle bir sistem topluyordum fikir olsun diye aklimdaki sistemi atiyorum. Ben de hala tam karar vermedim.

Burasi toplam 70 bin falan yapiyor kasa olarak istediginiz kasa arti bir tane de sogutucu eklerseniz ve bazi parcalarin daha uygunu da var, ekran kartinda mesela, boylece guzel bir sistem olabilir.

• Hahaha
hocam pekı sıvı soğutma mı daha ıyı olur veya önerebılıceğınız bı soğutma sıstemı varmı

hocam pekı sıvı soğutma mı daha ıyı olur veya önerebılıceğınız bı soğutma sıstemı varmı
valla benim kasam ile uyumlu diye nzxt kraken 240 almayi planliyorum. aio sivi sogutucu daha iyi olur gibi iyi hava sogutucular da var ama pek bilgim yok, nzxt de biraz pahali indirim bekliyorum ddaha fp bir sogutucu bulma sansi vardir illaki.

• Hahaha
merhaba
5070 li sistem toplamak ıstıyorum parça önerısı yapar mısınız kasa akvaryum kasa olucak butçe 80k ryzen7600x işlemci diye düşündüm
80k çok rahat 7800x3d 5070ti alırsın

valla benim kasam ile uyumlu diye nzxt kraken 240 almayi planliyorum. aio sivi sogutucu daha iyi olur gibi iyi hava sogutucular da var ama pek bilgim yok, nzxt de biraz pahali indirim bekliyorum ddaha fp bir sogutucu bulma sansi vardir illaki.
tamamdır çok teşeürler

Geri