r23 ile test yapin hocam. internette duzgun kiyaslama yapilmiyor, kimse r24 kullanmiyor
r23 ile test yapin hocam. internette duzgun kiyaslama yapilmiyor, kimse r24 kullanmiyor
ppt'i 105000 e çektimr23 ile test yapin hocam. internette duzgun kiyaslama yapilmiyor, kimse r24 kullanmiyor
Hocam puanı napacaksınız? Oyunlarda iyi bir işlemci 7800X3D.Cinebench testim 7800x3d nasıl sizce? puan düşük gibi geldi ama ısıda düşük
hepsi açık ama puanları başkalarıyla kıyaslayınca gözle görülür fark var yanlış bir şey yapmak istemediğim için danışıyorumHocam puanı napacaksınız? Oyunlarda iyi bir işlemci 7800X3D.
Performans düşüklüğünden şikayetçiyseniz BIOS dan işlemcinin kaç W da çalıştığını kontrol edin. 90 mıydı 95W mıydı ne bir de 120W falan farklı güç seçenekleri var 7800X3D nin. PBO vs. açık mı onları kontrol edin. Bir ayar daha vardı adını hatırlamıyorum bu test programlarındaki performansı dolayısıyla puanı arttırmaya yarayan bir ayar. Onu açtığınızda daha yüksek puan alırsınız.
Hocam referans link paylaşmak yasak ama 7800X3D Performans ayarı şeklinde Google da aratın, başka bir forum sitesinde kapsamlı bir rehber olması lazım oraya bir göz atmanızı öneririmhepsi açık ama puanları başkalarıyla kıyaslayınca gözle görülür fark var yanlış bir şey yapmak istemediğim için danışıyorum
değerlerim normal mi reis anlıyorsan bakabilirmisin birHocam referans link paylaşmak yasak ama 7800X3D Performans ayarı şeklinde Google da aratın, başka bir forum sitesinde kapsamlı bir rehber olması lazım oraya bir göz atmanızı öneririm
Hocam ne desem yalan olur. Tam anlamıyla detaylı yorum yapacak bilgiye sahip değilim işlemci kısımları sıkıntılı işlerdeğerlerim normal mi reis anlıyorsan bakabilirmisin bir
hocam arkadasiminkiYorum yapan herkese teşekkür ederim Başka bilgisi olan yok mu donanımlı bilgisi olan değerleri yorumlayabilcek