İceceğe kaç para harcıyorsunuz

hocam 3 l su içiyorum toplam vucuduma 8 l giriyor üstüne yemekte yiyorum canım istediğinden değil pc başında bi şey içmek çok hoşuma gidiyor
Ben sadece arkadaşlarla çıkınca yada akşam yemeğinin yanında içerim, pc başında da max çekirdek çitlerim
Bence sende bu alışkanlığını bırak hem midene hemde cebine yazık

hocam meyveler daha pahalı ve cok uğraştırıyor üşeniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 3 l su içiyorum toplam vucuduma 8 l giriyor üstüne yemekte yiyorum canım istediğinden değil pc başında bi şey içmek çok hoşuma gidiyor
tamam pc başında iyi gidiyor bende içmek istiyorum mesela ama içmiyorum çünkü zararlı ne kadar içersen o kadar bağımlılık yapar istek geldiği an da bir şekilde savuşturun çerez falan yiyin sonra su için gider o istek midene, dişlerine yazık cidden

hocam meyveler daha pahalı ve cok uğraştırıyor üşeniyorum

Her gün içmek yerine 3 günde 1 iç sonra haftada 1 iç giderek azalt hem midene hem parana yazık

Ben bu içeceği o kadar seviyorum ki artık damar yolundan alıyorum.

1761058226556.webp

günde 2.5L kola 2.5L didi içiyorum her gün düzenli alıyorum okul cıkışı kola 60 didi 60 tl günülük 120 haftalık 840 aylık 3400 tl icecekler neden bu kadar pahalı
40 ı göremeyecek olman sevindirici.

Çok nadir olsa da meyveli soda alırım. Ayda 10 kez alsam 100 küsüre denk geliyor.

Ben bu içeceği o kadar seviyorum ki artık damar yolundan alıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Bu igrenc nası iciyonuz şunu anlamıyorum

40 ı göremeyecek olman sevindirici.

Çok nadir olsa da meyveli soda alırım. Ayda 10 kez alsam 100 küsüre denk geliyor.
La evde hiç mi bişey icmiyonuz

Knk 2.5 l kola nerde 60 tl
Colaturka iciyom reis

Çok şükür şekerli içecekleri sevmiyorum. Su su su. Maksimum gazoz. Oradan hesaplayıver.

günde 2.5L kola 2.5L didi içiyorum her gün düzenli alıyorum okul cıkışı kola 60 didi 60 tl günülük 120 haftalık 840 aylık 3400 tl icecekler neden bu kadar pahalı
İ cool (asitli ice tea tarzı güzel oluyor)
Mangolu fuse tea ne kadar bilmiyorum
Arkadaşlar ısrar ederse 2.5 litre kola
Soğuk kahve
Ne kadar tutuyor bilmiyorum

arada bir 1.5 litre coca ZERO (önemli) patlatıyorum onun dışında ayran veya su

tarım kredide soğuk çay var 2 al 1 öde okulda 170ml ayran 15 tl 1 lt soğuk çay 17 tl ye geliyor ama işte soğuk değil

okul çıkışı duruma göre 1 lt yada 1.5 lt kola /gazoz ama ard arda yapmamaya çalışıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,260
Üyeler
184,420
Son üye
Furygun
Geri