Steam yüzünden Football Manager 26 oynayamıyorum

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Şu Steam yüzünden Fm 2026 yı oynayamıyorum çevrimdışı hesabı aldığım yere yazdım yeni hesap verdiler onda da aynı sorun var
Benden sonra hesap alanlar oyunu oynuyor ama ben oyunu oynayamıyorum böyle bir şey olamaz şu çevrimdışı hesaplarda kod olayının kalkması lazım gerçekten şu kod saçmalığı yüzünden oyunu oynayamıyoruz

1761299999219.webp

Şu Steam yüzünden Fm 2026 yı oynayamıyorum çevrimdışı hesabı aldığım yere yazdım yeni hesap verdiler onda da aynı sorun var
Benden sonra hesap alanlar oyunu oynuyor ama ben oyunu oynayamıyorum böyle bir şey olamaz şu çevrimdışı hesaplarda kod olayının kalkması lazım gerçekten şu kod saçmalığı yüzünden oyunu oynayamıyoruz

Alıntıyı görüntüle
ne kodu anlayamadım bende hiç olmuyor aldığın yerle alakalı bir sorun büyük ihtimal

Hesaba girmek için Gmaile kod gönderiyor hata verince tekrar kod istiyor şu kod olayı kalksa belki düzelicek hata
bende hiç istemiyor guard kodu diyorsunuz galiba girerken alıyorum guard kodunu bir daha atma falan olmuyor hata verince ana hesaba gçeip ordan bir daha paylaşımlı hesaba giriyorum oluyor sizin satıcıda bi sorun var

Geri