ASUS DUAL RTX5070 28.950₺

münşi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Innoya çok benziyor uzaktan görsem asus demezdim.

1761687197926.webp

bu tayfa devam

ASUS marka, 3 yıl garantili, güzel fiyat bence. Vade farksız 3 taksit de yapıyor çoğu karta.
Hiçbir olayı yok. Asus yazıyor diye bu parayı harcamayın.
Soğutması daha iyi ve daha ucuz. Nvidia şartı yoksa eğer yukarda atılan RX 9070 XT alınabilir.

ASUS marka, 3 yıl garantili, güzel fiyat bence. Vade farksız 3 taksit de yapıyor çoğu karta.
1761690225403.webp

asus dual mi gigabyte windforce mu soruları gelmeye başlar birazdan. çünkü aynı fiyata gigabyte amca 3 fanlı ve dual'e göre kallavi soğutucu bloklu olanı veriyor. gerçi asus'ta oc farkıda var ama kim napsın %2-3lük farkı.

Hiçbir olayı yok. Asus yazıyor diye bu parayı harcamayın.
Soğutması daha iyi ve daha ucuz. Nvidia şartı yoksa eğer yukarda atılan RX 9070 XT alınabilir.
Soğutması daha iyi değil hocam + Asusun 1 yıl fazladan garantisi var
Edit: 3 fan olan model olduğunu farketmedim 3 4 derece daha iyi olabilir 2 yıl mi 3 yıl mi garanti tercih ettiğinize karar vermeniz lazım

Son düzenleme:
Tüm amd kartlara indirim verip 9070 nitro+ boş geçen vicdansız vatan
9070xt nitro plus geri gönderdim bugün umarım sorunsuz iade alırlar . dün 2nci elden 6 aylık 9070 nitro+ plus aldım 25k ya güç kaynağı işi kafama takılıyordu bu şekilde bir nevi çözdüm kendimce . 9070 xt pulse gerçekten çok güzel kart bu fiyata özellikle 3 taksit peşin fiyatına bence 5070 yerine kesinlikle tercih edilmeli .
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun . Nice sağlıklı huzurlu bayramlara inşallah .

Alıntıyı görüntüle

asus dual mi gigabyte windforce mu soruları gelmeye başlar birazdan. çünkü aynı fiyata gigabyte amca 3 fanlı ve dual'e göre kallavi soğutucu bloklu olanı veriyor. gerçi asus'ta oc farkıda var ama kim napsın %2-3lük farkı.
Gigabyte den uzak durun alev topu. Ayrıca inno olsun gigabyte olsun asusla karşılaştırmayın komik oluyor :)

Geri