🔥İndirim Tudors Yelekli Takım Elbise 2500₺ (Trendyol Plus)

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
886
Ürünün 125₺ kuponu var. Troy kart kullanıyorsanız ödeme adımında TROY300 koduyla 300 TL daha düşer.

Siyah olan da az farkla:

Yorumlarda seven de var sevmeyen de. Kendim satın almadım marka olduğu için indirimini görüp paylaştım. Alıp almamak sizin kararınız.

Ayrıca kendi sitesinde de benzer fiyatlarda ürün. Sadece Troy kart kullanıyorsanız cazip fiyata geliyor açıkçası.

Tudors marka ürünler kullanıyorum güzel ve şık olduklarını söyleyebilirim.

Takım elbisede fiyat performans olmaz hocam. Ya kalitelidir ya değildir. Markasızlar, Tudors(markasızlara göre bir tık daha iyi) Kiğılı (Tudorsa göre yine bir tık daha iyi) gibi takımlar düğünden düğüne giyerim işte şeklinde alınır ancak. Uzun süreli kullanımda tüylenme yapıyor ve formundaki keskinliği çok çabuk kaybediyor. Göbekli veya çok kısa boylu değilseniz bu tarz düğünden düğüne giyerim işte durumlarda kruvaze takımlar her zaman daha şık gösterir. Özellikle takımın rengine tezat gidebilecek desensiz veya takımın rengiyle uyumlu ve desenli olan bir mendille ve metal düğmelerle daha şık durur. https://www.trendyol.com/kigili/slim-fit-dar-kesim-kruvaze-takim-elbise-p-935140129 şu takımı ayda 2-3 kere işe giyerim diye almıştım 46/0 drop dar gelince iade ettim, 48/0 drop alana kadar da stoğu kalmadı. Kardeşime beden olarak tam oldu, üzerinde de özel dikim gibi çok kip durmuştu, polyester oranı yüksekti ama kumaşı gayet kaliteli hissettiriyordu.

Takım elbisede fiyat performans olmaz hocam. Ya kalitelidir ya değildir. Markasızlar, Tudors(markasızlara göre bir tık daha iyi) Kiğılı (Tudorsa göre yine bir tık daha iyi) gibi takımlar düğünden düğüne giyerim işte şeklinde alınır ancak. Uzun süreli kullanımda tüylenme yapıyor ve formundaki keskinliği çok çabuk kaybediyor. Göbekli veya çok kısa boylu değilseniz bu tarz düğünden düğüne giyerim işte durumlarda kruvaze takımlar her zaman daha şık gösterir. Özellikle takımın rengine tezat gidebilecek desensiz veya takımın rengiyle uyumlu ve desenli olan bir mendille ve metal düğmelerle daha şık durur. https://www.trendyol.com/kigili/slim-fit-dar-kesim-kruvaze-takim-elbise-p-935140129 şu takımı ayda 2-3 kere işe giyerim diye almıştım 46/0 drop dar gelince iade ettim, 48/0 drop alana kadar da stoğu kalmadı. Kardeşime beden olarak tam oldu, üzerinde de özel dikim gibi çok kip durmuştu, polyester oranı yüksekti ama kumaşı gayet kaliteli hissettiriyordu.
Boy kilo kaç hocam beden tahmini yapacağım ona göre.
Ben 174 74 kg

devamlı gıyenler en az %90 yün alabilir. yaz kış kullanıma uygun.

Boy kilo kaç hocam beden tahmini yapacağım ona göre.
Ben 174 74 kg
48/0 drop olur hocam sana linkteki Kiğılı'yı alacaksan. Benim boy 1.71 kilo 73, 46/0 dar geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,691
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri