MelihSak
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
aldım zaten hayıııııırrrrrr sadece meraakkkkkBi karar veremedin hocam![]()
aldım zaten hayıııııırrrrrr sadece meraakkkkkBi karar veremedin hocam![]()
phantom spirit ile zor soğuttum o işlemciyiryzen 5 7600 işlemciye ve oexpert iceman beyaz kasaya uygun mudur bu? fiyatı iyiymiş
benim aklımda da phantom spirit 2000 tl olan var zaten de bunun fiyatı iyi olunca dedim acaba olur mu bir düşünmek lazımphantom spirit ile zor soğuttum o işlemciyi![]()
Yakın zamanda 7600 ve bu soğutucuyla sistem topladım. Rahatlıkla işlemciyi soğutuyor, Phantom Spirit ile soğumayacak bir işlemci değil 65w'lık bir işlemci zaten. Montaj hatası olabilir.phantom spirit ile zor soğuttum o işlemciyi![]()
montaj hatası yok elli kere tekrar montaj yaptım işlemci sürekli zıplıyordu ısılar şuan 360 mm sıvı soğutucu var rahatYakın zamanda 7600 ve bu soğutucuyla sistem topladım. Rahatlıkla işlemciyi soğutuyor, Phantom Spirit ile soğumayacak bir işlemci değil 65w'lık bir işlemci zaten. Montaj hatası olabilir.
deepcool performans nasıl, senin işlemci 7800x3d mi yoksa imzanda ki mimontaj hatası yok elli kere tekrar montaj yaptım işlemci sürekli zıplıyordu ısılar şuan 360 mm sıvı soğutucu var rahat
r 5 7600 gayet güzel sessiz sakindeepcool performans nasıl, senin işlemci 7800x3d mi yoksa imzanda ki mi
ben 7600 ümün daha 65 watt çektiğini hatırlamıyorum 85 90watt aşağısına düşmüyor hiçYakın zamanda 7600 ve bu soğutucuyla sistem topladım. Rahatlıkla işlemciyi soğutuyor, Phantom Spirit ile soğumayacak bir işlemci değil 65w'lık bir işlemci zaten. Montaj hatası olabilir.
içimde ki sesb.. yedik valla her şeyi alıyorum kredi kartı patlayacak az kaldı.