XFX Merc 6900XT Furmark 81 Derece Normal mi?

VactorX

80+
Reaksiyon skoru
59
GPU World Türkiye den İkinci el 6900xt merc aldım. %65 Fan 289W güç tüketimi neredeyse 5 dakikada sonuçlar böyle sorunsuz kullanır mıyım?

Ekler

• photo_2025-11-01_11-36-29.webp
    photo_2025-11-01_11-36-29.webp
    196.1 KB · Hit: 27
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
GPU World Türkiye den İkinci el 6900xt merc aldım. %65 Fan 289W güç tüketimi neredeyse 5 dakikada sonuçlar böyle sorunsuz kullanır mıyım?
normal değil
mümkünse iade et amd 50 vs 60 serisine güncelleme getirmeyeceğini duyurdu artık ölü kart olacaklar.

cok fazla geldı bana ıade et kabul ederlerse yoksa uv ve fan ayarıyla kullanırasın artık ya da bakım yapıcan

Kral GWT ile aynı şehirdeyim o kart daha önce arkadaşım almıştı 3 gün sonra iade etti. Şimdide sana mı satmışlar :D İade et serisinden.

g.o olsun ölü kart aldın forumu hiç takip etmiyorsunuz herhalde

12500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal ped değişimi yapsam işe yarar mı hocam?
termal padı degıstırırsen vram sıcaklıkların duser senın macun alıp onu yenılemen lazım ya ptm ıle yapman lazım

g.o olsun ölü kart aldın forumu hiç takip etmiyorsunuz herhalde
guncellemesı bıttı dıye kullanılmayacagı anlamına gelmıyor insanların moralini bozmaya gerek yok bence

Son düzenleme:
termal padı degıstırırsen vram sıcaklıkların duser senın macun alıp onu yenılemen lazım ya ptm ıle yapman lazım

guncellemesı bıttı dıye kullanılmayacagı anlamına gelmıyor insanların moralini bozmaya gerek yok bence
eyvallah hocam sağol peki termal pad için ne önerirsin Pullsar İce Dragon 20.0 W/m-K termal pad iyi midir? şöyle 5-10 derece azaltsa yeterli benim için.

bakımları en son ne zaman yapılmılş

bakımları en son ne zaman yapılmılş
Ne zaman yapıldığını sormadım ama içi açıldı mı-tamir gördü mü diye sorduğumda sadece termal macunu değişimi ve bakım için açıldığını söylemiştiler. Termal padini değiştirmemişler sadece macunu yenilemişler.

Geri