❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB 16659₺

kaç senelik kartlar hocam şuan kesebilir ama 9060xt nin 2 seneye kesileceğini sanmam
3060 mis gibi hayatına devam ediyor low ayarlarda da olsa. Bunun iyice tartışılması lazım. 4 senede kart ömrü dolacaksa alınmamalı.

Adam doğru bir laf etmiş, fanboylar doluşmuş. 2021 yılında tanıtılan ve satışa çıkan kartın 2025 yılında güncelleme desteği kesiliyorsa ben o markaya güvenmem. 9070xt almayı düşünüyordum, uygun düşürürsem 5070ti yoksa 5070 almaya karar verdim. AMD bu işle kendi topuğuna sıktı, bütün dünya bu durumu eleştirirken toplanıp doğru laf eden bir insana sataşmak yakışmıyor. AMD babanızın firması mı? Yıllardır çektirdikleri türlü eziyetlere rağmen fiyat avantajı ile bolca satış yaptı tam firmanın makus talihi döndü derken böyle bir rezilliği nasıl yapabildiler aklım almıyor. Ben bu kararlarından en azından 6000 serisi için vazgeçeceklerini düşünüyorum, yoksa eşeği Niğde yoluna sürsünler.
adam doğru laf etmemiş
her bir ürünün artısı eksisi tartışılır

rakip firma daha fazla güncelleme garantisi veriyorsa elbetteki bir artıdır
tam tersi görüştede şu anki konu ürünü olan marka için eksidir

bu tarz etkileşimleri cep telefonu tavsiyelerinde de yapabiliyoruz
şu şu kadar güncelleme garantisi veriyor bir artı gibi

ve bu tarz durumlar kişisel seçimlerde elbetteki önemlidir

AMAAAA rakip firmaya göre daha az süre güncelleme verecek olsa da
güncellemenin ne zaman kesileceği konusunda net bilgi sahibi olmadığın bir ürüne

KESİN VE KESKİN BİR İBARE İLE ALINMAZ DENMEZ
İLK YORUMU DİREKT BU YORUM

1761990860763.webp

3060 mis gibi hayatına devam ediyor low ayarlarda da olsa. Bunun iyice tartışılması lazım. 4 senede kart ömrü dolacaksa alınmamalı.
o zaman terto 3070 buldum benim kartla nerdeyse aynı garantide 11k ? benim karta 12k ya alıcı var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kaç senelik kartlar hocam şuan kesebilir ama 9060xt nin 2 seneye kesileceğini sanmam
Vega serisinde 6 yılda kesmişlerdi. 6000 serisindeki en eski kart 5 yıllık, en yeni kart 2 yıllık. Bundan iki yıl önce RX 6750 GRE alan birisi muhtemelen daha yeni çıktı 2 yılda desteği kesmezler diye düşünürken bugün durum ortada. RX 6650 XT, RX 6950 XT daha üçer yıllık.

adam doğru laf etmemiş
her bir ürünün artısı eksisi tartışılır

rakip firma daha fazla güncelleme garantisi veriyorsa elbetteki bir artıdır
tam tersi görüştede şu anki konu ürünü olan marka için eksidir

bu tarz etkileşimleri cep telefonu tavsiyelerinde de yapabiliyoruz
şu şu kadar güncelleme garantisi veriyor bir artı gibi

ve bu tarz durumlar kişisel seçimlerde elbetteki önemlidir

AMAAAA rakip firmaya göre daha az süre güncelleme verecek olsa da
güncellemenin ne zaman kesileceği konusunda net bilgi sahibi olmadığın bir ürüne

KESİN VE KESKİN BİR İBARE İLE ALINMAZ DENMEZ
İLK YORUMU DİREKT BU YORUM

Alıntıyı görüntüle
Almayın, 2 yıl sonra sürücü desteği kesilirse üzülürsünüz demiş. Almayın şahsi fikri, 2 yıl sonra sürücü desteği kesilirse üzülürsünüz de pek yabana atılacak bir uyarı değil. 6750 GRE 2023 yılında, 6500xt 6650xt 6750xt ve 6950xt 2022 yılında tanıtılmış. Kasım 2025'teyiz ve kartların sürücü desteği sonlandırıldı. Yine sinir katsayım yükseldi, 6750 GRE'yi çıkar çıkmaz aldığımı varsay, kartın garantisi devam ediyor ama sürücü desteği sonlandırıldı. 6750XT'yi 7 ay önce sıfır alan arkadaşım da var veya bu kart hala sıfır satılıyor. Bunlara girmiyorum bile. Burada tartışılacak konu bu desteğin kalkması neye yol açar. Bence çok şeye yol açar, yapay zekanın her salataya maydonoz olduğu günler geçiriyorken yarın oyun motorlarında büyük değişimler yaşanıp yaşanmayacağı ve yapay zekanın bu motorlara ne derece entegre edileceği muamma. 6800XT almışsın, sınıfının iyi kartlarından diyorsun sonra bir gün geliyor senin kartın yeni oyun motorları için güncelleme almadığından milletin düz 7600 ile oynadığı oyunlar için 6800XT kartın ile resmi olmayan güncelleme vbios bilmem ne gibi saçmalıklarla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Şunu yaşasan AMD'den tiksinmez misin? Ha şunu diyebilirsin, çok keskin bir yorum yapmış. Bence keskinliği tartışılır, almayın yerine alınmaz, alan aptaldır, alanlar gratis indirimi kovalasın gibi ofansif laflar etse sizinle birlikte tepki verirdim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-01 150129.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-01 150129.webp
    44 KB · Hit: 14
Almayın, 2 yıl sonra sürücü desteği kesilirse üzülürsünüz demiş. Almayın şahsi fikri, 2 yıl sonra sürücü desteği kesilirse üzülürsünüz de pek yabana atılacak bir uyarı değil. 6750 GRE 2023 yılında, 6500xt 6650xt 6750xt ve 6950xt 2022 yılında tanıtılmış. Kasım 2025'teyiz ve kartların sürücü desteği sonlandırıldı. Yine sinir katsayım yükseldi, 6750 GRE'yi çıkar çıkmaz aldığımı varsay, kartın garantisi devam ediyor ama sürücü desteği sonlandırıldı. 6750XT'yi 7 ay önce sıfır alan arkadaşım da var veya bu kart hala sıfır satılıyor. Bunlara girmiyorum bile. Burada tartışılacak konu bu desteğin kalkması neye yol açar. Bence çok şeye yol açar, yapay zekanın her salataya maydonoz olduğu günler geçiriyorken yarın oyun motorlarında büyük değişimler yaşanıp yaşanmayacağı ve yapay zekanın bu motorlara ne derece entegre edileceği muamma. 6800XT almışsın, sınıfının iyi kartlarından diyorsun sonra bir gün geliyor senin kartın yeni oyun motorları için güncelleme almadığından milletin düz 7600 ile oynadığı oyunlar için 6800XT kartın ile resmi olmayan güncelleme vbios bilmem ne gibi saçmalıklarla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Şunu yaşasan AMD'den tiksinmez misin? Ha şunu diyebilirsin, çok keskin bir yorum yapmış. Bence keskinliği tartışılır, almayın yerine alınmaz, alan aptaldır, alanlar gratis indirimi kovalasın gibi ofansif laflar etse sizinle birlikte tepki verirdim.
bende aynı rx 6800 kartımın 2028 e kadar daha garantisi var hem msi sitesinde hem de tr de :D neye göre destek kesiliyor arkadaş

geri adım attıklarını söylüyorlar ama ben bu firmaya daha güvenirmiyim orasını bilemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende aynı rx 6800 kartımın 2028 e kadar daha garantisi var hem msi sitesinde hem de tr de :D neye göre destek kesiliyor arkadaş
Pazar ihtiyacına göre imiş. Bu arada garanti süresi nasıl o kadar fazla o kartın? Yeni mi aldın

almayın şahsi fikir değildir
gerisini okumaya gerek yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,534
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir