Fikri beyan etmek isteyen var mı?

ozgurbey1

80+
Reaksiyon skoru
236
Uzun bir süredir içerik üretmiyordum sebeplerini sizinle paylaşmak istedim sizce yanlış düşündüğüm bir nokta var mı?
Video biraz uzun kusura bakmayın.
Çayınızı kahvenizi alıp bir sohbetmiş gibi dinler, yorumlarsanız sevinirim.

link

Uzun bir süredir içerik üretmiyordum sebeplerini sizinle paylaşmak istedim sizce yanlış düşündüğüm bir nokta var mı?
Video biraz uzun kusura bakmayın.
Çayınızı kahvenizi alıp bir sohbetmiş gibi dinler, yorumlarsanız sevinirim.

link
Dostum videonu seyir ettim ve söylemeliyim ki youtube sana göre değil. Bu iş için fazla dürüstün ve seni kutluyorum. Özellikle bu dönemde teknoloji infuluencerılığı yapacaksan Mesut Çevik gibi kıvrak ve kaypak olman gerekiyor. Çünkü ilklerden olma trenini maalesef kaçırdın. Videoda gördüğüm şey konuşkan biri olduğun ve kameranın seni sevdiği. Sana yegane tavsiyem yayın açman olur. Hem bildiklerini anlatır hem de içinden geldiği gibi konuşursun. Senin mizacına daha uygun olacağını hatta bu işte başarılı olacağını düşünüyorum.

Dostum videonu seyir ettim ve söylemeliyim ki youtube sana göre değil. Bu iş için fazla dürüstün ve seni kutluyorum. Özellikle bu dönemde teknoloji infuluencerılığı yapacaksan Mesut Çevik gibi kıvrak ve kaypak olman gerekiyor. Çünkü ilklerden olma trenini maalesef kaçırdın. Videoda gördüğüm şey konuşkan biri olduğun ve kameranın seni sevdiği. Sana yegane tavsiyem yayın açman olur. Hem bildiklerini anlatır hem de içinden geldiği gibi konuşursun. Senin mizacına daha uygun olacağını hatta bu işte başarılı olacağını düşünüyorum.
Emek kokan bir yorum görüyorum, teşekkür ederim. Uzun süre (2 yıl) twitch ve kickde yayın açtım ancak bir sonuç alamadım sebebi sanırım kendime uygun konuyu bulamadığımdan.
Ancak yayından istediğim verimi alamadım. Kısa süre içerisinde (6 ay) youtube ile uğraştım. Gelen marka tekliflerinin ardı arkası kesilmedi. Lakin "objektif" yorum yapacağımı ve verdikleri metini okumayacağımı ya da video içerisinde belli bir kısmını okumayacağımı söylediğimde maillerime cevaplar kesiliyor.. Youtube un gerçekten çok avantajlı olduğunu düşünüyorum sadece kitle toparlamak için dürüst olabilmenin yeterli olmasını istiyorum. Fakat bununlada bitmiyor şunu gördüm ki kamera karşısındaki herkesin birileri arkasında.. Özellikle sosyal medyada çok büyük bir PR çalışması var en çok ekmeği kamera önündekiler değil arkasındaki ajanslar, sponsor olan firmalar ve markalar kazanıyor. Ekran karşısında gördüklerimizin yedikleri lokmalar onların yanında çok çok küçük..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,595
Üyeler
183,788
Son üye
yuppir
Geri