Bu koltuk fiyatı için uygun mudur

Reaksiyon skoru
5
Ben şimdiye kadar 6k altına koltuk arıyordum bu da 4-5 k civarıydı şimdi kuponla beraber 3200 e geliyor alayım mı yoksa 6k ya bütçe arttırmaya değen bişey var mı lütfen bişey önerir misiniz

Bende alacağım şuan suni deri rampage var ondan yola çıkarak yazdım zamanla kıçın açıyor deri soyuluyor kolcaklar parcalaniyor hawkın bakıyorum ama pahalilar çok büyük olmayacak bir oyuncu koltuğu bakıyorum kumaş olacak şekilde bende

Bende alacağım şuan suni deri rampage var ondan yola çıkarak yazdım zamanla kıçın açıyor deri soyuluyor kolcaklar parcalaniyor hawkın bakıyorum ama pahalilar çok büyük olmayacak bir oyuncu koltuğu bakıyorum kumaş olacak şekilde bende
hocam fiyatına göre iyi gibi duruyor bence

şu tarz bi ofis koltuğu her yönüyle daha rahat ve komforlu. Yıllardır oyuncu koltuğu kullanıyorum evimde her aklıma geldiğinde de sorguluyorum ulan bu kadar rahatsız birşeye ben niye para verdim diye. Oyuncu koltukları düpedüz aldatmacadan ibaret bence hiçbir konforlu yanı yok, beni kaliteli bir ofis koltuğuna veya büyük patron koltuğuna oturmuş kişiler anlayacaktır. Oyuncu koltukları berbat.

Geri