Herkes sistemini ve total masrafı yazsın

Şaka bir yana intel iris xe-i5-1155g7-24gb(8+16gb)3200 mhz ram-casperx400, ayrıca rampage stark+Logitech g300+ laptop soğutucu: şu an kurulu değil fiyat olarak 30 bin civarı laptop kendisi sadece,eder mi tartışılır laptop bana bedava geldi

monitör ile 90 bin
monitörsüz 80 bin

Ekler

• IMG_20250625_180556.webp
    IMG_20250625_180556.webp
    168.7 KB · Hit: 33
Machenike GX30 dostum güzel kulaklık
Rengi ışığı falan çok hoşmuş. İlk defa bu renklerde görüyorum. Siyah göre göre bıktık siyahtan. Müzikdr kalitesi nasıl? Bas tiz vs. Birde dışarıya çok ses veriyor mu takılıyken?

Rengi ışığı falan çok hoşmuş. İlk defa bu renklerde görüyorum. Siyah göre göre bıktık siyahtan. Müzikdr kalitesi nasıl? Bas tiz vs. Birde dışarıya çok ses veriyor mu takılıyken?
Bence müzikte falan güzel ama ses seviyesi yüksek bir kulaklık, windowsun 30 ses seviyesinde bile dışarıya veriyor sesi. Ben bildiğin kulağa takmadan hoparlör olarak kullanıyorum :D

Bence müzikte falan güzel ama ses seviyesi yüksek bir kulaklık, windowsun 30 ses seviyesinde bile dışarıya veriyor sesi. Ben bildiğin kulağa takmadan hoparlör olarak kullanıyorum :D
Bende de ona benzer bişi var ama çok eskidi ya. ben 2-10 arası kullanıyorum sesi kafamdayken genelde. 20-30+ olunca dışardan duyulmaya başlıyor. Sonra redmi buds 6 deneyimlediğim zaman ses kalitesinin artık yeterince iyi olmadığını anladım. İyi bir kulaklık değildide Redmi buds 6 alınca soğudum diyim. Laptopada bluetooth bağlamayorum. Laptopta sıkıntı var.

Geri