Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

Hocam belki yanlış tavsiye veriyor olabilirim ancak siz yinede bir göz gezdirin.Bazılarının stokları olmasada sen pdf veya başka bir türden ayarlayabilirsin.Bu konuda, benim gibi bilgisizin pek dil hakkında tavsiye vermesi doğru değil fakat,siz yinede inceleyin;
(Üsttekinin A1 versiyonunu bulman lazım)

Sonrasında çocukların kolayca okuyup anlayabileceği bir şekilde yazılmış;rusça hikaye/masallara bakabilirsin.
tek kitapta rusça diye bi site var instada o daha basit geldi ayrı ayrı baksana bi onada şu sözcük kartlarının olayı ney instası ruscaevi dedigimin

@Shadow
Konu ve önemi fark etmeksizin; bilgisayar donanımı, para, kız vb. konularla ilgili takıldığınız sorunları buraya yazın.Derdinize forumca çare bulmaya çalışalım.
Benim Dertlkerimide Coz Bakalim Reis

- 19 yasindayim Boyum 1.69 ve 1.77 Istiyorum (18 yasindaki kardesim 1.87 / 16 yasindaki kardesim 1.79 / 12 yasindaki kardesim 1.45 ''KIZ'' /
10 yasindaki karesim 1.40 ''KIZ'' kizlar kisa oluyor normalde sen dusun)

- Cok fazla yememe Ragmen Kilo alamiyorum Ne kadar yersem yiyeyim Kilo alamiyorum

- 1 sene mezuna kaldim ama yine islerim ters Gitti ve Uniye gidemedim (Ayrica AYT''e Esit agirlikta 100K girecekken O anki sters/heycandan dolayi vs. Isaretlemeyi unuttum kitapci'ga O yuzden O ap ayri bir pismanligim)

- Yazilim Ile ugrasiyorum 6 Siniftan beri Python,java,JS,CSS,HTML vs. biliyorum sadece yazilim degil Blender ile modelleme,Animasyon yapmayida biliyorum ve AI Hakinda'da cok bilgiliyim (Fiziksel ve Yazilimsal kisminida) Ama Diploma olmadigi icin turkiyede is bulamiyorum ayrica Kisa boylu ve zayif oldugum icin Cekiniyorumda bu yuzdn is basvurusu bile yapmiyorum artik

- Aile ici Ayrimcilik var (Oyle hissetmiyorum ghercekten var) Kendi ailem bile Fiziksel ozelliklerimden dolayi bana bi ton laf ediyor bagzen assagiliyor (umursamasamda) Cocukken Gordugum Siddeti saymiyorum bile (Tokat,tekme gibi seyler degil soyledigim siddet turu yani 2 tokata siddet diyen bebeler ile karistirma)

- Ana sinifindan beri Okul-Kuran kursu-EV diye ilerledi hayatim ve Okulda'da kuran kursunda'da Ev'de de Siddet Gordum (Okuldaki diger 2'sinin yaninda bir sey degil gerci)

- Psikiyatriye Randevu alamiyorum Full dolu (hatta 1 kere almayi basardim Ondada Kardesim kendi ayakakbisi pislenmesin diye benim ayakkabimi Giydi Diye ayaakkabim yoktu gidemedim Sen dusun)

Ozet
Para yok /Ozguven yok (fiziksel ozelliklerden doalyi) / Bol siddetli , assagilanmali ayrimcilikli bir cocukluk / Psikolojik sorunlar + OKB / Gelecege Dair Kalan umnut SIFIR / Turkiyede Dogmanin getirdigi Dez Avantajlar vs..

Simdi Coz Bakallim Reis...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereye yartırayım?
Hanig isten anliyorsan ona

Ayrica Ne kadarin var ona gore oneri yapayim var ama ne akdar ?

Son düzenleme:
@Shadow

- 19 yasindayim Boyum 1.69 ve 1.77 Istiyorum (18 yasindaki kardesim 1.87 / 16 yasindaki kardesim 1.79 / 12 yasindaki kardesim 1.45 ''KIZ'' /

- Cok fazla yememe Ragmen Kilo alamiyorum Ne kadar yersem yiyeyim Kilo alamiyorum

- 1 sene mezuna kaldim ama yine islerim ters Gitti ve Uniye gidemedim (Ayrica AYT''e Esit agirlikta 100K girecekken O anki sters/heycandan dolayi vs. Isaretlemeyi unuttum kitapci'ga O yuzden O ap ayri bir pismanligim)

- Yazilim Ile ugrasiyorum 6 Siniftan beri Python,java,JS,CSS,HTML vs. biliyorum sadece yazilim degil Blender ile modelleme,Animasyon yapmayida biliyorum ve AI Hakinda'da cok bilgiliyim (Fiziksel ve Yazilimsal kisminida) Ama Diploma olmadigi icin turkiyede is bulamiyorum ayrica Kisa boylu ve zayif oldugum icin Cekiniyorumda bu yuzdn is basvurusu bile yapmiyorum artik

- Aile ici Ayrimcilik var (Oyle hissetmiyorum ghercekten var) Kendi ailem bile Fiziksel ozelliklerimden dolayi bana bi ton laf ediyor bagzen assagiliyor (umursamasamda) Cocukken Gordugum Siddeti saymiyorum bile (Tokat,tekme gibi seyler degil soyledigim siddet turu yani 2 tokata siddet diyen bebeler ile karistirma)

- Ana sinifindan beri Okul-Kuran kursu-EV diye ilerledi hayatim ve Okulda'da kuran kursunda'da Ev'de de Siddet Gordum (Okuldaki diger 2'sinin yaninda bir sey degil gerci)

- Psikiyatriye Randevu alamiyorum Full dolu (hatta 1 kere almayi basardim Ondada Kardesim kendi ayakakbisi pislenmesin diye benim ayakkabimi Giydi Diye ayaakkabim yoktu gidemedim Sen dusun)

Ozet
Para yok /Ozguven yok (fiziksel ozelliklerden doalyi) / Bol siddetli , assagilanmali ayrimcilikli bir cocukluk / Psikolojik sorunlar + OKB / Gelecege Dair Kalan umnut SIFIR / Turkiyede Dogmanin getirdigi Dez Avantajlar vs..

Tam 5000 liram var.

Tam 5000 liram var.
O kadar param olsa her gün et döner yer LC waikiki giyerdim ☹️

tek kitapta rusça diye bi site var instada o daha basit geldi ayrı ayrı baksana bi onada şu sözcük kartlarının olayı ney instası ruscaevi dedigimin
Dostum Instagram kullanmıyorum fakat yorum yapmam gerekirse,dediğin kanaldan pek bir şey çıkmaz gibi duruyor.O sozcuk kartlarıda işte günlük hayatta rusçayı nasıl kullanacağını,dilbilgisini öğretip senin sosyal yönden gelişmeni sağlıyor.İçeriği hakkında pek bir bilgim yok.

Son düzenleme:
-
@Shadow

Ozet

Psikoloğa gidememen,şiddet,boy gibi yaşantıların zaten özgüvenini baya bir sarsmış.Yazdıklarını çözüme kavuşturmak için özgüvenini yükseltmek lazım.

1-)Halk Eğitim Merkezlerinde bilgisayar için diploma verildiğine dair bir duyum aldım.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum fakat araştırabilirsin

2-Bu diyet programı ile kilo alabilirsin:
IMG_20250823_124302.webp

3-Dostum özgüvenini yükseltmek için sürekli kendini geliştirebileceğin;Dil öğrenmek ve kitap okumak gibi hobiler edinmen lazım.Bu kendine birşeyler katacaktır, başkalarına karşı yargılanmamak,sevilmek, başarılı olduğunu göstermen içinde kariyer yapman lazım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

şuan iki yıllık pc prog okuyorum fakat henüz daha elle tutulur bir kodlama dili öğrenmedim,bizim sınıftaki çoğu kişi gibi bölüm bitince ben sağ sen selamet değil de sonrasında dgs yapıp ybs ye geçmeyi düşünüyorum fakat kendimi özel sektör şartlarına göre nasıl hazırlayacağım kendimi bilmiyorum en son siber vatan a başvuru yaptım

Yazilim Ile ugrasiyorum 6 Siniftan beri Python,java,JS,CSS,HTML vs. biliyorum sadece yazilim degil Blender ile modelleme,Animasyon yapmayida biliyorum ve AI Hakinda'da cok bilgiliyim (Fiziksel ve Yazilimsal kisminida) Ama Diploma olmadigi icin turkiyede is bulamiyorum ayrica Kisa boylu ve zayif oldugum icin Cekiniyorumda bu yuzdn is basvurusu bile yapmiyorum artik

Diğer sorunlarını konu sahibi arkadaş çözebilir. Ben burasıyla ilgileneceğim. Eğer sertifika ya da eğitim programlarına katılırsan her türlü iş bulursun. Ben programlama mezunuyum, adam akıllı sertifika ve eğitim programlarına katılmadığım için beni almıyorlar işe. Kendini kanıtlaman gerekiyor. Ben de bilmediğim halde biliyorum falan diyebilirim. Ama dediğim şeyleri yaparsan iş bulman kolaylaşır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye
owner99
Geri