6 aylık spor gelısımım 10 üzerinden sizçe kaç

naptın sadece dambıla mı dokundun

Kaç yaşındasın ve beslenmeye ne kadar dikkat ediyorsun.
Yağ oranın düşmüş ama 6 aylık sürece kıyasla kas kazanımı çok etkili gözükmüyor.
Yaşım 16 boyum 1.80 şu anda 66.5 kıloyum sabah 4 yumurta peynir zeytın domates salatalık öğlen 250 gram tavuk 300-350 gram arası bazen pırınc bazen zerdeçallı pılav salata ayran bunları her gün kesın yıyorum akşamda annem ne yaparsa her gün kuruyemıs meyvemı felanda yıyorum görünüm olarak degısım pek yok ama kılo olarak bence fazlasıyla var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

naptın sadece dambıla mı dokundun
O kadarmı kötü sence neyı yanlış yapmış olabılırım

normal hocam boyle devam

Merhaba arkadaşlar 6 aydır spora gidiyorum spora başlama sebebım goguslerım sizce 10 üzerınden kaclık bır gelısım olmus kalıtesız fotograflar eskı halım daha kalıtelı olan yenı halim.
Yağ oranın azalmış daha da azalabilir. Ağırlık antrenmanını sağlam tut hafif salmışsın gibi duruyor gelişmene bakınca. Ağırlık antrenmanından sonra 20 dakika kadar da eğim yürüyüşü yap, beslenmene dikkat et yağ oranın daha da güzel bir şekilde azalır. Alabiliyorsan ve ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan ek takviyeler al.

Yağ oranın azalmış daha da azalabilir. Ağırlık antrenmanını sağlam tut hafif salmışsın gibi duruyor gelişmene bakınca. Ağırlık antrenmanından sonra 20 dakika kadar da eğim yürüyüşü yap, beslenmene dikkat et yağ oranın daha da güzel bir şekilde azalır. Alabiliyorsan ve ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan ek takviyeler al.
Yürüyüş normalde yapıyordum şu 3 aydır yapmıyorum ama tekrar başlıcam beslenme sabah 4 yumurta zeytın peynir domates felan öğlen 250 gram 300-350 gram pılav salata ayran bunları her gün yıyorun akşam annem ne yaparsa meyvemu kuruyemısımı felan her gün yıyorum gelısımıme 10 üzerinden kaç verırsın

Yürüyüş normalde yapıyordum şu 3 aydır yapmıyorum ama tekrar başlıcam beslenme sabah 4 yumurta zeytın peynir domates felan öğlen 250 gram 300-350 gram pılav salata ayran bunları her gün yıyorun akşam annem ne yaparsa meyvemu kuruyemısımı felan her gün yıyorum gelısımıme 10 üzerinden kaç verırsın
Kas gelişimin 6 aylık bir süreç için olması gerekenden kötü ama yeni başladığını varsayarsam kötü demek haksızlık olur. Kilo vermiş olman güzel. Puan vermek pek haddime değil ama illa ver derseniz 5.5/10 veririm.

Ağırlık hareketlerini arttır ve uykuna dikkat et. Günde en az 7/8 saat uyu.

Hocam ben yağlardan kurtulmak ıcın kılo verdım sımdı tekrar gerı alıyorum görünüş olarak hıc Bır degısm yok fakat kılo olarak 5 le yastığımı sımdı 25 le 8 tekrar çıkarıyorum nasıl sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam görünüş olarak haklısınız fakat basldıgımla 5 le yaptığımı sımdı 25 le yapıyorum nasıl sence
Hocam 6 ayda toplam kaç kilo verdiniz?

O kadarmı kötü kılo verdıgımden Bıde yemekten sonra cekmıstım o farkedermı gpruntuyı
Hocam, 6 ayda spora giderek sadece 9 kilo vermek bence pek iyi bir sonuç değil. Fotoğraflara bakınca da kas kütlesi kazanmış gibi görünmüyorsunuz. Ben mesela sadece 3-4 ayda, sadece evde yediklerime dikkat edip günde 1 saat yürüyüş yaparak 86 kilodan 76 kiloya düştüm.

Bence sizin 6 ayda hem iyi miktarda yağ yakıp hem de üzerine biraz kas kütlesi eklemeniz gerekirdi. Muhtemelen sürece çok fazla odaklanmıyorsunuz; biraz daha asılmanız lazım. Bildiğim kadarıyla da zaten ilk 6 ay - 1 yıl arası, vücudun en hızlı gelişim gösterdiği dönem oluyor.

Geri