11.11 indirimlerinde yada kasım ayı ne alacaksınız ?

~Emo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
232
Önümüz 11.11 indirimleri ne almayı düşünüyorsunuz ve şuana kadar kasım ayında indirimden faydalandığınız ürünler nedir ?
belki hoşuma yada hoşumuza giden ürünler olur fikir alışverişi yaparız

adam gibi indirim olursa 1tb ssd biraz da lego alırım

Gamepad'ler uyguna gelirse bir tane almayı düşünüyorum.

ekran kartı almak istiyorum aslında rx580 den kurtulmam lazım artık ama belli bir bütçem yok asgari ücretten hesaplarsak eve de destek çıkıyorum aylık bana kalan para 5-7k civarı mecbur taksitle alıcaz vatanda dün gece indirimler vardı ama emin olamadım ortalama 15-20 arasına bi ekran kartı alırım sanırım rx 9060 xt falan var güzel diyorlar

Önümüz 11.11 indirimleri ne almayı düşünüyorsunuz ve şuana kadar kasım ayında indirimden faydalandığınız ürünler nedir ?
belki hoşuma yada hoşumuza giden ürünler olur fikir alışverişi yaparız
S24 Fe Çektim - Powerbank Çektim - 47 Watt Adaptör Çektim - 5 Tane Prill Bulaşık Deterjanı Çektim Stokladım Eve - Plaj Havlusu Çektim Daha Neler Alırım Bilmiyorum

S24 Fe Çektim - Powerbank Çektim - 47 Watt Adaptör Çektim - 5 Tane Prill Bulaşık Deterjanı Çektim Stokladım Eve - Plaj Havlusu Çektim Daha Neler Alırım Bilmiyorum
çeyizin yarısı okey kanka ldfjdskjfksdk

çeyizin yarısı okey kanka ldfjdskjfksdk
AGHKPRGHIEOARPDGOIPUERAUOPGUOER Ya Sorma Harcamak İstemiyoruz Ama Mecbur 400 TL'den 150'ye Düşmüş Deterjan Nasıl Almican 50'li Ömürlük Aldık Plaj Havlusuda Yazın Pahalı Oluyor Madamcoco'da 250 TL'ye Düşmüş Onuda Çektik İhtiyaç Var Diye Powerbankde Ucuza Geldi Adaptörüde Samsung Kutudan Gelmiyor Diye Çektik

AGHKPRGHIEOARPDGOIPUERAUOPGUOER Ya Sorma Harcamak İstemiyoruz Ama Mecbur 400 TL'den 150'ye Düşmüş Deterjan Nasıl Almican 50'li Ömürlük Aldık Plaj Havlusuda Yazın Pahalı Oluyor Madamcoco'da 250 TL'ye Düşmüş Onuda Çektik İhtiyaç Var Diye Powerbankde Ucuza Geldi Adaptörüde Samsung Kutudan Gelmiyor Diye Çektik
şaka bi yana güzel indirimler oluyor denk getirirsende baya ucuza alıyorsun s24fe kaça geldi

şaka bi yana güzel indirimler oluyor denk getirirsende baya ucuza alıyorsun s24fe kaça geldi
Aceleye Getirdim Ya Ben 28.000 TL'ye Aldım Kargoya Verildi 27.500'e Düştü İptalde Edemedim 28'e Geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri