S24 Fe Çektim - Powerbank Çektim - 47 Watt Adaptör Çektim - 5 Tane Prill Bulaşık Deterjanı Çektim Stokladım Eve - Plaj Havlusu Çektim Daha Neler Alırım BilmiyorumÖnümüz 11.11 indirimleri ne almayı düşünüyorsunuz ve şuana kadar kasım ayında indirimden faydalandığınız ürünler nedir ?
belki hoşuma yada hoşumuza giden ürünler olur fikir alışverişi yaparız
çeyizin yarısı okey kanka ldfjdskjfksdkS24 Fe Çektim - Powerbank Çektim - 47 Watt Adaptör Çektim - 5 Tane Prill Bulaşık Deterjanı Çektim Stokladım Eve - Plaj Havlusu Çektim Daha Neler Alırım Bilmiyorum
AGHKPRGHIEOARPDGOIPUERAUOPGUOER Ya Sorma Harcamak İstemiyoruz Ama Mecbur 400 TL'den 150'ye Düşmüş Deterjan Nasıl Almican 50'li Ömürlük Aldık Plaj Havlusuda Yazın Pahalı Oluyor Madamcoco'da 250 TL'ye Düşmüş Onuda Çektik İhtiyaç Var Diye Powerbankde Ucuza Geldi Adaptörüde Samsung Kutudan Gelmiyor Diye Çektikçeyizin yarısı okey kanka ldfjdskjfksdk
şaka bi yana güzel indirimler oluyor denk getirirsende baya ucuza alıyorsun s24fe kaça geldiAGHKPRGHIEOARPDGOIPUERAUOPGUOER Ya Sorma Harcamak İstemiyoruz Ama Mecbur 400 TL'den 150'ye Düşmüş Deterjan Nasıl Almican 50'li Ömürlük Aldık Plaj Havlusuda Yazın Pahalı Oluyor Madamcoco'da 250 TL'ye Düşmüş Onuda Çektik İhtiyaç Var Diye Powerbankde Ucuza Geldi Adaptörüde Samsung Kutudan Gelmiyor Diye Çektik
Aceleye Getirdim Ya Ben 28.000 TL'ye Aldım Kargoya Verildi 27.500'e Düştü İptalde Edemedim 28'e Geldişaka bi yana güzel indirimler oluyor denk getirirsende baya ucuza alıyorsun s24fe kaça geldi