TahaÖzçelik27
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
Merhaba sevgili hocalarım, bugün bazılarınızın katılıp bazılarınızın katılmayacağı bir konu hakkında konuşmak istiyorum.
Matematik çok boş bir ders bence. Seven yine sevebilir onda bir sorun yok ama ben anlamıyorum bize temel matematik olarak görülen şey günlük hayatımızda ne işimize yarayacak?
Alın videonun sonunda cevabı veriyor zaten abimiz. Bunlar günlük hayatta hiçbir halta yaramıyor ve yaramayacak ta. Toplama-Çıkarma ve Çarpma-Bölme bilsen zaten yetiyor bilmiyorsan bile yanında cep hesap makinesi taşı zaten gerisi fıs
Yok Rasyonelmiş yok kesirmiş yok kökmüş yok logaritmaymış şu b*kuymuş bu b*kuymuş sıkıldım artık ya.Bu matematik yüzünden yemin ediyorum psikolojim alt üst oldu.Matematik sınavı olduk Türkiye geneli 9.sınıf, size yemin ediyorum ki hayatımda böyle zor, boş ve gereksiz bir ders yok.Hiçbir şekilde işimize yaramayacak leş bir ders.Ha sadece Matematik değil tabii ki ama en boş olanı matematik. Hadi yabancı dil neyse yine herkesin ek olarak 2.bir dil bilmesi gerekiyor. Edebiyatta öyle yahu arkadaşım 2.sınıftan beridir görüyoruz yok Sözcükte Anlam yok Parçada anlam. En azından yapabiliyorum yapamasam ohooo o zaman naneyi yerdim. Mesela biraz 11.sınıfta seçeceğim bölüm dil bölümüyle ilgili biraz araştırma yapayım dedim birde ne göreyim yine nalet olası matematik. ben Almanca hocası olacağım la matematik ne alaka a.. Sözel seçsen matematik, Sayısal anlatmaya gerek yok. Yav niye abi sebep ne ya? Almanca hocasının en az B1 Almanca bilmesi gerekmiyor mu zaten ee sırayla Almanca A1-C2 testleri yapın. B1 aşağısı yapanı eleyin üzeri yapanda eğitimini alıp bölümü geçsin. Ne matematik miş arkadaş ya. Tüküreyim matematiğe ya. Ha emin olun bunu matematiği yapamadığımdan demiyorum yapabilsem gene de düşüncem aynı olurdu. Yani emin olun konu gerçekten yapamamak değil.
Matematik çok boş bir ders bence. Seven yine sevebilir onda bir sorun yok ama ben anlamıyorum bize temel matematik olarak görülen şey günlük hayatımızda ne işimize yarayacak?
Alın videonun sonunda cevabı veriyor zaten abimiz. Bunlar günlük hayatta hiçbir halta yaramıyor ve yaramayacak ta. Toplama-Çıkarma ve Çarpma-Bölme bilsen zaten yetiyor bilmiyorsan bile yanında cep hesap makinesi taşı zaten gerisi fıs