hocam m2 taktıktan sonra oyunlarda sistem kapanıyordu psu dan şüpheleniyordum şimdi occt psu test yaptım sse seçikken mavi ekran verdi 30 saniyede psu bomba serisinden zaten değişeyim mi sizce deTabii ki uyumlu.
tabii ki, güç kaynağım powerboost mu platon mu ne ondan hocam. hdd ile oynarken sorun yoktu m2 takınca sorun cıkmaya basladı.Kötü seviyede değil güç kaynağın aslında. Sorun yaşaman bundan kaynaklı olmayabilir. Temiz kurulum yaptın mı?
Ben yazdığın güç kaynağını kullanıyorsun sanıyordum. Yani mavi ekran vermesi m2 den sonra tuhaf geldi bana. Sıfır mı aldın?tabii ki, güç kaynağım powerboost mu platon mu ne ondan hocam. hdd ile oynarken sorun yoktu m2 takınca sorun cıkmaya basladı.
evet hocam eski m2 dede bu sorun var diye kullanmıyordum yeni m2 aldım kioxia g2, bayağı araştırdım bu sorunu yaşayan çoğu kişi psu ile çözmüş ama dediğim gibi hdd kullanırken sorun yok.Ben yazdığın güç kaynağını kullanıyorsun sanıyordum. Yani mavi ekran vermesi m2 den sonra tuhaf geldi bana. Sıfır mı aldın?
İçin rahat edecekse değiştirebilirsin. Hazır kasımdayız kampanyalı bir ürün alırsın. Sonrasında duruma göre reaksiyon alırsın.evet hocam eski m2 dede bu sorun var diye kullanmıyordum yeni m2 aldım kioxia g2, bayağı araştırdım bu sorunu yaşayan çoğu kişi psu ile çözmüş ama dediğim gibi hdd kullanırken sorun yok.
en kötü iade ederim düzeltmezse psu, en azından derim ki psu değilmiş.İçin rahat edecekse değiştirebilirsin. Hazır kasımdayız kampanyalı bir ürün alırsın. Sonrasında duruma göre reaksiyon alırsın.
az evvel kapanıyordu simdi kapanmadi cok garip.hocam.haİçin rahat edecekse değiştirebilirsin. Hazır kasımdayız kampanyalı bir ürün alırsın. Sonrasında duruma göre reaksiyon alırsın.