Anakart pin tamiri yapılabilir mi?

aapo0908

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Sıvı teması sonucu anakartı temizlerken pinleri yamulttum yenisini almak suan cok zahmetli olur ne yapmaliyim

pinler zaten çok esnek, ince bir şey ve büyütecle bir dene istersen dikkatlice. yamuk olmayanları inceleyerek.

o kötü olmuş. kırık felanmı oldu acaba ? çıplak gözle bakıyorsun değilmi ? belkide böyle bur durum var yardımcı olamayacağım
Bilemiyorum instagramdan anakartonarim diye bi sayfa buldum islemci ile yollayın ücretsiz arıza tespit yapalım dedi firma adı soruyorum adam kendi kendine adını söylüyor yollasam mı

Düzeltilmesi basit olsa da ilk defa yapan biri pin kırabilir, pinlerin hassasiyetine alışık birinin yapması daha iyi olur. Servis'e verirsen soketi 1.500'e değiştiriyorlardı en son. Servisi arayıp sor en iyisi.

Nerde bulurum böyle iyi bir usta
Hocam pinleri siz hassas sabırlı şekilde düzeltebilirsiniz. Ama kırma inkanınız veya daha kötü hale getirebilmeniz de mümkün olduğundan önermiyorum. Ayrıca sıvı teması olduğundan da tamire cpu ile vermeniz çok iyi olacaktır. Öyle ustalara gelecek olursak youtube de böyle ustalardan yararlanabilirsiniz. Örnek: Youtube Mikro elektronik TT serisinden ücretsiz onarım yapıyor da Kemal Hoca nadir ustalardan biri mailden iletişime geçebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,284
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri