Realme gt2 pro superdart destekli kablo

konu dışı, ekran süreniz nedir hocam, bende aynı telefonu kullanmaktayım 3 saat ekran süresi dahi alamıyorum şuan da.

Valla hocam eskiden bir iki gün çıkartıyordu oyun oynarken bile 8 10 saat gidiyordu bende aynıyım şarja bağımlı hale geldim resmen Orjinal kabloda bozulunca çabuk bitmesi can sıkmaya başladı her güncelleme daha kötü oldu daha güncelleme almıyorum telefona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanmıyorum ama tavsiyeniz için teşekkürler Vooc Grubu destekleyen ürün lazım vooc Grubu olsa bile telefonun yazılımı engel olabiliyor o yüzden direk oraya sormuştum fazla teferruatlı

Son düzenleme:
Valla hocam eskiden bir iki gün çıkartıyordu oyun oynarken bile 8 10 saat gidiyordu bende aynıyım şarja bağımlı hale geldim resmen Orjinal kabloda bozulunca çabuk bitmesi can sıkmaya başladı her güncelleme daha kötü oldu daha güncelleme almıyorum telefona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanmıyorum ama tavsiyeniz için teşekkürler Vooc Grubu destekleyen ürün lazım vooc Grubu olsa bile telefonun yazılımı engel olabiliyor o yüzden direk oraya sormuştum fazla teferruatlı
Spigen sertifikalı olduğu için hızlı şarjda sorun olmaz. Ayrıca Realme Xiaomi şarj aletini bile kabul ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,090
Üyeler
184,387
Son üye
themlwar
Geri