Ekran kartı indirimi yok mu 😢

bütçen ne kadar hocam önerelim şuan aldık aldık sonra daha başını alırız
Hocam bir bütçe yok :) kredi kartına bol taksitli olması tercihim, zaten giden gitti.Olmayan parayı harcadım yani uygun güzel bir 5070 ti beyaz arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayata şu kadar emin olsam yeter
En son göz karartıp pahalıdan colorful 5070 ti çekicem he, yap bişiler şu beyaz kartlarda kral

Hocam bir bütçe yok :) kredi kartına bol taksitli olması tercihim, zaten giden gitti.Olmayan parayı harcadım yani uygun güzel bir 5070 ti beyaz arıyorum
valla hocam 5070ti şuan yok. amazon iyi taksit veriyo 5070 düşünürsen atayım link. bide kredi kartın hangi banka. incehesap bana taksit yapmıyo garanti kart var

valla hocam 5070ti şuan yok. amazon iyi taksit veriyo 5070 düşünürsen atayım link. bide kredi kartın hangi banka. incehesap bana taksit yapmıyo garanti kart var
5070 ti için bekledim 1 ay falan oldu galiba, o kadar beklemişken 5070 e düşmeyeyim hocam, bankam yapı kredi

A15718E8-5D51-4FEC-A999-4456C759EBC8.webp
Kasa bu çünkü

5070 ti için bekledim 1 ay falan oldu galiba, o kadar beklemişken 5070 e düşmeyeyim hocam, bankam yapı kredi

Alıntıyı görüntüleKasa bu çünkü
hocam incehesap sana da taksit yapmıyo zaten pny falan düşüyomuş yaışmaz bu sisteme hayırlı olsun. hb ve amazonda kovala yaparsa onlar yapar. ama 5070ti daha düşmez bence

Alıntıyı görüntüleKasa bu çünkü
öneririm kasaya yakışır fiyat da çok iyi

Son düzenleme:
hocam incehesap sana da taksit yapmıyo zaten pny falan düşüyomuş yaışmaz bu sisteme hayırlı olsun. hb ve amazonda kovala yaparsa onlar yapar. ama 5070ti daha düşmez bence

öneririm kasaya yakışır fiyat da çok iyi
Evet o colorful ya da gigabyte düşünüyorum bende, ama 5070 ti dan aşşağıya inmeyeyim dedim

Evet o colorful ya da gigabyte düşünüyorum bende, ama 5070 ti dan aşşağıya inmeyeyim dedim
şuan en ucuz 5070ti bu ama alınır mı sizin bileceğiniz iş beyaz falan ama hem galax hem 2 fanlı

safir 9070xt si ile başlayan sitede 31 bin tl şu anda bak istersen

safir 9070xt si ile başlayan sitede 31 bin tl şu anda bak istersen
Amd kartlara hiç içim ısınmadı vallahi hocam ne yalan söyleyim, gözüm 5070 ti kartlarda

şuan en ucuz 5070ti bu ama alınır mı sizin bileceğiniz iş beyaz falan ama hem galax hem 2 fanlı
Baktım bende bi ara düşündüm ama 2 fanlı olması biraz can sıkıcı, fazla ısınırsa sıkıntı çıkarır diye eledim onu direkt

Amd kartlara hiç içim ısınmadı vallahi hocam ne yalan söyleyim, gözüm 5070 ti kartlarda
cuma günleri incehesapta gelir belki hem black firday hem o combo gelebilir başka türlü düşmez bu saatten sonra... zamlar yakın meşaleleri yakın

illa beyaz kart mı arıyorsun
Evet, o kasaya mecbur artık

Bu nasıl acaba

Geri