- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,520
Hayata şu kadar emin olsam yeterVatandan almamıştım daha iyisi gelir diye 9060 xt şimdi vatan indirim yapmıyo adam akıllı indirimde yok of
Hayata şu kadar emin olsam yeterVatandan almamıştım daha iyisi gelir diye 9060 xt şimdi vatan indirim yapmıyo adam akıllı indirimde yok of
Hocam bir bütçe yokbütçen ne kadar hocam önerelim şuan aldık aldık sonra daha başını alırız
En son göz karartıp pahalıdan colorful 5070 ti çekicem he, yap bişiler şu beyaz kartlarda kralHayata şu kadar emin olsam yeter
valla hocam 5070ti şuan yok. amazon iyi taksit veriyo 5070 düşünürsen atayım link. bide kredi kartın hangi banka. incehesap bana taksit yapmıyo garanti kart varHocam bir bütçe yokkredi kartına bol taksitli olması tercihim, zaten giden gitti.Olmayan parayı harcadım yani uygun güzel bir 5070 ti beyaz arıyorum
5070 ti için bekledim 1 ay falan oldu galiba, o kadar beklemişken 5070 e düşmeyeyim hocam, bankam yapı kredivalla hocam 5070ti şuan yok. amazon iyi taksit veriyo 5070 düşünürsen atayım link. bide kredi kartın hangi banka. incehesap bana taksit yapmıyo garanti kart var
hocam incehesap sana da taksit yapmıyo zaten pny falan düşüyomuş yaışmaz bu sisteme hayırlı olsun. hb ve amazonda kovala yaparsa onlar yapar. ama 5070ti daha düşmez bence5070 ti için bekledim 1 ay falan oldu galiba, o kadar beklemişken 5070 e düşmeyeyim hocam, bankam yapı kredi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleKasa bu çünkü
5070 ti için bekledim 1 ay falan oldu galiba, o kadar beklemişken 5070 e düşmeyeyim hocam, bankam yapı kredi
Alıntıyı görüntüleKasa bu çünkü
Evet o colorful ya da gigabyte düşünüyorum bende, ama 5070 ti dan aşşağıya inmeyeyim dedimhocam incehesap sana da taksit yapmıyo zaten pny falan düşüyomuş yaışmaz bu sisteme hayırlı olsun. hb ve amazonda kovala yaparsa onlar yapar. ama 5070ti daha düşmez bence
öneririm kasaya yakışır fiyat da çok iyi![]()
Colorful RTX 5070 iGame Ultra W OC 12GB-V 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Colorful RTX 5070 iGame Ultra W OC 12GB-V 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet o colorful ya da gigabyte düşünüyorum bende, ama 5070 ti dan aşşağıya inmeyeyim dedim
Amd kartlara hiç içim ısınmadı vallahi hocam ne yalan söyleyim, gözüm 5070 ti kartlardasafir 9070xt si ile başlayan sitede 31 bin tl şu anda bak istersen
Baktım bende bi ara düşündüm ama 2 fanlı olması biraz can sıkıcı, fazla ısınırsa sıkıntı çıkarır diye eledim onu direktşuan en ucuz 5070ti bu ama alınır mı sizin bileceğiniz iş beyaz falan ama hem galax hem 2 fanlıGALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
cuma günleri incehesapta gelir belki hem black firday hem o combo gelebilir başka türlü düşmez bu saatten sonra... zamlar yakın meşaleleri yakınAmd kartlara hiç içim ısınmadı vallahi hocam ne yalan söyleyim, gözüm 5070 ti kartlarda
Bende bir umuttur deyip cuma gününü bekliyorum o ara da kasayı düzenliyorum, oyun program vs indiriyorumcuma günleri incehesapta gelir belki hem black firday hem o combo gelebilir başka türlü düşmez bu saatten sonra... zamlar yakın meşaleleri yakın
illa beyaz kart mı arıyorsunBende bir umuttur deyip cuma gününü bekliyorum o ara da kasayı düzenliyorum, oyun program vs indiriyorum
Evet, o kasaya mecbur artıkilla beyaz kart mı arıyorsun