Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Hocam bu görsellere nereden ulaşıyorsunuz ben ürünle alakalı Google'a yazıyorum hiç bir görsel bulamıyorum iç yapısıyla alakalı kaynak verme şansınız var mı acaba ?
Direkt satış sayfasında vermişler zaten. Herhangi bir satış sitesinde açıklamada var.

Direkt satış sayfasında vermişler zaten. Herhangi bir satış sitesinde açıklamada var.
Genel olarak mesela GP750 içinde rehberiniz vardı onu okudum sabah GP750 ile alakalı bu kadar detaylı görselleri ben başka yerde görmedim sizin rehberiniz dışında acaba dedim PSU ile alakalı bir görsel database varsa alırken incelemek adına orayı kullanalım diyecektim

Genel olarak mesela GP750 içinde rehberiniz vardı onu okudum sabah GP750 ile alakalı bu kadar detaylı görselleri ben başka yerde görmedim sizin rehberiniz dışında acaba dedim PSU ile alakalı bir görsel database varsa alırken incelemek adına orayı kullanalım diyecektim
O şekilde genel her şeyin olduğu bir database yok. Genelde rus forumlarından veyahut çin forumlarından buluyoruz. GP750'de f14lab'den geliyor.

Son düzenleme:
Bugün tanıdığım bir çocuğa aldırdığım 5070 sistem geldi kurulumunu yapıverdim. Bana göre çok ayıp etmişler. Soru cevaplarda B650M-R yazmışlar fakat Biostar B650MT göndermişler. Özellikle 2xm2ssd olur diye dileyerek almıştım fakat bu sistem geldi. Daha önceki mesajlarda yazan oldu mu bilmiyorum ama gören olursa bilgilenmiş olsun. Ramler de 5600mhz cl46 mı neydi. Bence çok kötü bir hizmet. Artık bir şey diyemedim çocuğa. Hayırlı olsun güle güle kullan dedim.

Bugün tanıdığım bir çocuğa aldırdığım 5070 sistem geldi kurulumunu yapıverdim. Bana göre çok ayıp etmişler. Soru cevaplarda B650M-R yazmışlar fakat Biostar B650MT göndermişler. Özellikle 2xm2ssd olur diye dileyerek almıştım fakat bu sistem geldi. Daha önceki mesajlarda yazan oldu mu bilmiyorum ama gören olursa bilgilenmiş olsun. Ramler de 5600mhz cl46 mı neydi. Bence çok kötü bir hizmet. Artık bir şey diyemedim çocuğa. Hayırlı olsun güle güle kullan dedim.
tek kelime rezalet.

tamam vram düşük olabilir ama bence bunu al
hem 1v1 de tokatlıyor hem başlı başına yazılım harikası hem dlss cart curt tek eksisi vram ama yeter bence

Bir arkadaşım da onun yerine budaha iyi diyor sizce nasıl xaser diye bir marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek kelime rezalet.
Sizce bu nasıldır

Bir arkadaşım da onun yerine budaha iyi diyor sizce nasıl xaser diye bir marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce bu nasıldır
Ddr4 ve düz 5060 asla alınmaz her şeyi geç ddr4 geri kalan uyduruk parçaları saymıyorum aldanma
Ddr5 5060lı üstüne sağlam markalarla aynı monitör controller vb. dizersin 48e

Ürünün açıklamasında sistem özelliği yazmıyorsa siz de diğer arkadaş gibi tekrar sorup güncel sistem bileşeni hakkında geri dönüş istemelisiniz bu bir toplama PC ve forumda 5080 ile 9070xt hariç ramin cl46 olduğunu zaten söyledim. Arkadaşına iyilik yapmışsınız şuan istesenizde o fiyatlara yakın bile satışa sistem çıkartamıyorlar ramlerin yeni stoğa giriş fiyatları iyice uçtu… bir müddet herkes kampanya yapabilir ama stok tükenince herkesin sistem fiyatları uçacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye
owner99
Geri