MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY
sepette PC500 kuponunu aktif ediniz
sepette PC500 kuponunu aktif ediniz
Doğru.Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde
Tam da sistemi tamamlamışken bu iyi olmadı hocamDoğru.
Pek de mühim değil fan bozulmadığı sürece zaten. Performansı yeterli. Ana korumaları çalışıyor.Tam da sistemi tamamlamışken bu iyi olmadı hocam![]()
Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde
Muhtemelen hatalı girilmiş. BN modelinde OTP bulunuyor. BNL'de olmaması lazım. PWM kontrolcüde OTP olsada teknik olarak tüm PSU için geçerli değil o.
- OCP, OPP, OTP, OVP, SCP gibi kapsamlı koruma sertifikalarına sahiptir.
İncehesap sitesinde bu ibare bulunuyor açıklamada ?
Bende öyle biliyorum şaşırdım öyle görünceMuhtemelen hatalı girilmiş. BN modelinde OTP bulunuyor. BNL'de yok.
Evet doğrudur White modelinde bulunmuyor Beyaza boyayıp sürememişler piyasaya merdiven altı bile olsa böyle yapardı ne diyeyim@suatusluuu BNL'nin farklı bir modelinde bulunuyor sanrım. MSI'ın saçma sapan ürettiği model gerçekten de. Aynı ad altında 4 farklı güç kaynağı var.
Hocam sizde kullanacaksınız sanırım, bu kafaya takılacak bir şey midir?Evet doğrudur White modelinde bulunmuyor Beyaza boyayıp sürememişler piyasaya merdiven altı bile olsa böyle yapardı ne diyeyim