🔥İndirim Msi Mag 650W 80+ White Psu 🔥2.298₺

Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde

Birax daha ekleyip şahsen delta alırdım

Ben bir süredir imzadaki sistemle kullanıyorum sorun yaşamadım, hepsiburada yorumunda " Birde Otp koruması olmadığı için dahili fanı bozulursa ya da devredışı kalırsa güç kaynağının yanma riski var. " yazılmış, bu doğru mu? şu an ister istemez bir korku yarattı içimde
Doğru.

Tam da sistemi tamamlamışken bu iyi olmadı hocam :D
Pek de mühim değil fan bozulmadığı sürece zaten. Performansı yeterli. Ana korumaları çalışıyor.

1764364874465.webp

• OCP, OPP, OTP, OVP, SCP gibi kapsamlı koruma sertifikalarına sahiptir.

İncehesap sitesinde bu ibare bulunuyor açıklamada ?

• OCP, OPP, OTP, OVP, SCP gibi kapsamlı koruma sertifikalarına sahiptir.

İncehesap sitesinde bu ibare bulunuyor açıklamada ?
Muhtemelen hatalı girilmiş. BN modelinde OTP bulunuyor. BNL'de olmaması lazım. PWM kontrolcüde OTP olsada teknik olarak tüm PSU için geçerli değil o.

Son düzenleme:
Evet doğrudur White modelinde bulunmuyor Beyaza boyayıp sürememişler piyasaya merdiven altı bile olsa böyle yapardı ne diyeyim
Hocam sizde kullanacaksınız sanırım, bu kafaya takılacak bir şey midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,157
Üyeler
186,027
Son üye
legalforce
Geri