❌İndirim Bitti! 6000TL KIOXIA Exceria Heatsink 2TB NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma)

ASPHO

80+
Reaksiyon skoru
139
Mağazadan gidip almıştım 5250 TL civarına geldi bana puanlarla beraber.Webe özel yazmasına takılmayın mağazadan da alabildim sitede bu fiyat diyip.
Ürünün fiyatı uygun gibi geldi bana 2 gün önce satın almıştım kurulum yapmadım anakart olmadığı için.Araştırırken DRAM yok sanıyordum sanırsam varmış.Üretici sitesinde bulamadım bu dosyanın yalancısıyım böyle bir alternatifde var.

demin mld m700'deki 200tllik indirim bitti alamadım diye üzülmüştüm ne güzel

Mağazadan gidip almıştım 5250 TL civarına geldi bana puanlarla beraber.Webe özel yazmasına takılmayın mağazadan da alabildim sitede bu fiyat diyip.
Ürünün fiyatı uygun gibi geldi bana 2 gün önce satın almıştım kurulum yapmadım anakart olmadığı için.Araştırırken DRAM yok sanıyordum sanırsam varmış.Üretici sitesinde bulamadım bu dosyanın yalancısıyım böyle bir alternatifde var.
4 olanı geldi bugün.
Güzel SSD bu fiyatlara.

kingston kc3000 2 tbsini 10 ay önce 5300 TL'ye gaming gecesinden aldım

İşte bu örnek bir sıcak fırsat. Üstündeki soğutucunun muadilini 500 liraya zor bulursunuz.

5 yıl üretici garantisi veriyor ayrıca.

Ben aldım geçen hafta amazondan, güzel ssd, vaad ettiği değerleri veriyor. Soğutucu bloğu gayet kaliteli. Dram var ve tlc nand.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,265
Üyeler
189,054
Son üye
brtkdk
Geri