Gün geçtikçe ağırlaşan bir sıkıntı

OUHasan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
4,281
İçimde gün geçtikçe ağırlaşan bir sıkıntı varmış gibi hissediyorum. Bir yıl daha bitiyor, bir yıl daha yaşlanıyorum ve bu sıkıntı gerçekten giderek artıyor. Acaba bunun nedeni ekonomik şartlar mı, hayat kalitesinin düşmesinden mi yoksa yediklerimizin kalitesizliğinden mi bilinmez. Ama şunu biliyorum ben boğuluyorum. Sizin de böyle sıkıntılarınız var mı? Bazen nefes alırken bile zorlanıyorum...

İçimde gün geçtikçe ağırlaşan bir sıkıntı varmış gibi hissediyorum. Bir yıl daha bitiyor, bir yıl daha yaşlanıyorum ve bu sıkıntı gerçekten giderek artıyor. Acaba bunun nedeni ekonomik şartlar mı, hayat kalitesinin düşmesinden mi yoksa yediklerimizin kalitesizliğinden mi bilinmez. Ama şunu biliyorum ben boğuluyorum. Sizin de böyle sıkıntılarınız var mı? Bazen nefes alırken bile zorlanıyorum...

Profesyonel yardım alma zamanın gelmiş.

Profesyonel yardım alma zamanın gelmiş.
Profesyonel yardım aha ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İleride önüne görev koy. Mesela illa çalışıp bu arabayı alıcam yada evi yada bilgisayarı. her şey olur.

Sadece görevine odaklan bir bakmışsın istediğine kavuşmuşsun.

Profesyonel yardım aha ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İleride önüne görev koy. Mesela illa çalışıp bu arabayı alıcam yada evi yada bilgisayarı. her şey olur.

Sadece görevine odaklan bir bakmışsın istediğine kavuşmuşsun.

Olm şu forumda birinin yardım alması demek, kendisi için Dünyanın sonu gelmiş demektir. aaahhahahahahhaha

Öncelikle sakin olun korkutmayın beni

Ben aşırı optimist bir insanım her anımı pozitif geçiririm ama işte son bi kaç aydır daralıyorum

Öncelikle sakin olun korkutmayın beni

Ben aşırı optimist bir insanım her anımı pozitif geçiririm ama işte son bi kaç aydır daralıyorum

Papatya ya da sarı kantaron çayını bir dene. İşe yaradığı söyleniyor.

Hiçbir şeyi kafaya takmayınca bayağı bir rahatlıyorsun. Bir de sıkıntı kendi başına çözemeyeceğin bir şeyse üzerinde pek durmaya gerek yok.

Geri