R5 5600X v 9060XT FPS DROP - DARBOĞAZ ?

her oyunda o ayarı ayaramana ya da pbo ve curve optımzer ayarlamaya da gerek yok drverdan vsr acıp 2k da denermısın
vsr acinca bi tık daha azaldı, 2k ultra ayarlardayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yav bu nası bakış açısı
valla sorma ya

hocam darboğaz yaşanmaması gerekiyor 1080 p de
2k dayımz

vsr aç çözünürlüğü yükselt yetmezse işlemcini yükselt yapacak bir şey yok ama muhtemelen yeter 1440p yapsanız
2k ultradayım hala bazen oluyor fps drop

Ekran kartı ve işlemci kullanımın nasıl hemen darboğaz dememek lazım
GPU %90-99
CPU %59-89 ARASI DEĞİŞİYOR ORTALAMA %70 CİVARI TAKILIYOR
İşlemci kullanımını vermeden, gpu kullanımını vermeden kaç fps lerden ne durumda kaçlara düştüğünün bilgisini vermeden ne dememizi bekliyorsunuz hocam.
gerçi darboğaz oluyor mu başlığa baktım ondan öyle dedim de

SICAKLIK DEĞERLERİ İSE
GPU 44
CPU 75

Son düzenleme:

valla sorma ya

2k dayımz

valla sorma ya

2k dayımz

GPU %90-99
CPU %59-89 ARASI DEĞİŞİYOR ORTALAMA %70 CİVARI TAKILIYOR

SICAKLIK DEĞERLERİ İSE
GPU 44
CPU 75
Gpu 90-99 arası kullanımda 44 derece mi? Bi yanlışlık olmasın

yok hocam yanlışlık evet derece öyle

Ekran Alıntısı.webp

en üstteki gpu, o an kullanımını %71 e indirmiş bak, çok dalgalanıyor stabil değil.

baya soğuk çalışıyor ekran kartın işlemcinin biraz sıcaklığı yüksek ama sıkıntı oluşturacağını zannetmiyorum. Arka planda vs çalışan bişey varsa kapatın bu arada drop girdiği zamana ekran kartı kullanımında birden düşüş oluyor mu

Alıntıyı görüntüle
en üstteki gpu, o an kullanımını %71 e indirmiş bak, çok dalgalanıyor stabil değil.
Bu darboğaz da vsr ile 2k yapmanıza rağmen böyleyse saçmalık 2k da darboğaz yapmaz ya

baya soğuk çalışıyor ekran kartın işlemcinin biraz sıcaklığı yüksek ama sıkıntı oluşturacağını zannetmiyorum. Arka planda vs çalışan bişey varsa kapatın bu arada drop girdiği zamana ekran kartı kullanımında birden düşüş oluyor mu

Bu darboğaz da vsr ile 2k yapmanıza rağmen böyleyse saçmalık 2k da darboğaz yapmaz ya
%99 dan 90 a düşüyor, aynı şekilde işlemcidede düşüş yaşanıyor anlık, 80 lerden 70 lere iniyor, arka planda hiçbişey yok sadece chrome açık ve msi afterburner

%99 dan 90 a düşüyor, aynı şekilde işlemcidede düşüş yaşanıyor anlık, 80 lerden 70 lere iniyor, arka planda hiçbişey yok sadece chrome açık ve msi afterburner
chromeda grafik hızlandırmayı bi kapatsana

galiba suçluyu bulduk chromedaki ayarın olduğunu düşünüyorum

1764782597672.webp

chromeda grafik hızlandırmayı bi kapatsana

galiba suçluyu bulduk chromedaki ayarın olduğunu düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
valla şu hareketten sonra +%10fps almaya başladım ve işlemci kullanımı %98 lere çıkmaya başladı, ortalama %90 larda, ekran kartıda o şekilde kullanımlar yükseldi, droplar azaldı ama hala drop var

valla şu hareketten sonra +%10fps almaya başladım ve işlemci kullanımı %98 lere çıkmaya başladı, ortalama %90 larda, ekran kartıda o şekilde kullanımlar yükseldi, droplar azaldı ama hala drop var
Bf 42 özürlü bir oyun bence şu an ki değerler normal. Daha iyisi için işlemci ve sistem upgrade şart.

adrenalinde ayar yaptıysan sıfırla sade oyna oyun içinde ayar yap fsr ilgili falan adrenalini çok kurcalayınca oyunu falan bozuyor

Maddiyatınız yeterli değilse demek ki önce para biriktirip ardından ardında bilgisayar toplamak gerekiyormuş değil mi bu da ders olsun size yoksa böyle forumlarda sabaha kadar dolanır durursunuz paranız yok ise yapacak bir şey yok sonuçta parayla doğru orantılı olan bir şey bilgisayar paraçaları bence başka bir hobi edinmeye bakın

Ayrıca 51.000 tl para değil bu devirde 2 ay çalışsanız yine bir şeyler toplarsınız
Çok boş yapmışın bro .

Geri