Çözüldü✓ Havit gamenote Kb904L alınır mı?

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
2500
Selam arkadaşlar, genellikle cs oynuyorum. Yüzde 75 olan modeller daha çok hoşuma gidiyor. Havitin bu modeli gözüme çarptı. Manyetik switch, rapid trigger, 8k hz, hot swap olması hoşuma gitti. Bu fiyatlara bu özelliklerde beni üzmeyecek bir klavye öneriniz var mıdır? Yoksa havit alacağım gibi duruyor.

Ekler

• 1000048941.webp
    1000048941.webp
    88.8 KB · Hit: 22
Selam arkadaşlar, genellikle cs oynuyorum. Yüzde 75 olan modeller daha çok hoşuma gidiyor. Havitin bu modeli gözüme çarptı. Manyetik switch, rapid trigger, 8k hz, hot swap olması hoşuma gitti. Bu fiyatlara bu özelliklerde beni üzmeyecek bir klavye öneriniz var mıdır? Yoksa havit alacağım gibi duruyor.
Hocam klavye bende var fakat ışıkla ilgili Bi sorunun yoksa al driver ı indirip klavye ışığı değiştiğin zaman klavye sapıtıyor tuşa basmıyor falan driver sız güzel anlayacağın

Hocam klavye bende var fakat ışıkla ilgili Bi sorunun yoksa al driver ı indirip klavye ışığı değiştiğin zaman klavye sapıtıyor tuşa basmıyor falan driver sız güzel anlayacağın
Yok hocam ışıkla ilgili bir derdim ya dümdüz yansın ışık versin yeter bana 😅 harici bir sıkıntısı yok değil mi güzel geldi benim gözüme. İndirim bekliyorum alacağım gibi

driveri sorunlu onun dışında f/p

havitin klavyeleri çok iyi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,700
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri