raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Şimdi sms geldi lenovo laptoplarda %5 indirim diyeYok hocam yapmazlar bugün kampanyası vardı içiniz rahat olsun.
Şimdi sms geldi lenovo laptoplarda %5 indirim diyeYok hocam yapmazlar bugün kampanyası vardı içiniz rahat olsun.
Ne zaman böyle alım yaptıysam bir sonra daha da indi ,Yok hocam yapmazlar bugün kampanyası vardı içiniz rahat olsun.
Umarım güzel günlerde kullanırsınızNe zaman böyle alım yaptıysam bir sonra daha da indi ,kısmet artık 15 sene kullanırım rahat bozulmazsa. Lenovonun eski kasasını 14 senedir kullanıyorum
yav abıcım payşasmak ıcın paylasıyorsun kodun ilk dakıka da bıttıgı barız mesgul etme bos yere bu konularlaBitti hemencecik
Birini kullanma fırsatı buldum ben ama hikayeyi gördüğümde 30sn filandı.Kuponlar icin bosuna ugrasmayin son paylasilan gamstar kuponlarinin ikisinide 1dk iken gordum denedim gene tukendi diyor sinirli dedigi 3-5 tane sanirim
sansli 3-5 kisiden biri olmussun Hepsiburada dalga gecer gibi sinirlamis gostermelik kuponBirini kullanma fırsatı buldum ben ama hikayeyi gördüğümde 30sn filandı.