Yardım Steam kapanmaması için destek

Gerekirse temelli hocam şuan para biriktirme aşamasındayım
Vize? Japonya kalıcı vize vermiyor ki tabi orda birisiyle evlenirsen ayrı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerekirse temelli hocam şuan para biriktirme aşamasındayım

Dostlar ne olursa olsun bu steami kapattirmamız gerek şahsen kendi hesabımda yüzlerce oyun var ve kaç tl harcadığımı bir ben bir de allah biliyor gerekirse etrafa posterler asarım yinede sesimizi duyurmamız gerek böyle böyle sömürülüyoruz
Kaç bin TL vardı hocam

Buyurun gelin ankarada bulunanlar varsa eklesin beni instadan gerçekten buluşup bir çözüm üretmek istiyorum ulan ben evden işe işten eve giden adamım buda giderse stres atmak için ne yapıcam önce netflixe bi baksınlar 360 gibi dizileri hepimiz biliyoruz değil mi

Vize? Japonya kalıcı vize vermiyor ki tabi orda birisiyle evlenirsen ayrı

Kaç bin TL vardı hocam
600k var hocam ya bilmiyorum aslında çok mühim değil japonya ama kıbrısta mesela durumlar nasıl bi bakmak lazım yada azarbaycanda bu ülkelerde yabancılık çekmezsin

Buyurun gelin ankarada bulunanlar varsa eklesin beni instadan gerçekten buluşup bir çözüm üretmek istiyorum ulan ben evden işe işten eve giden adamım buda giderse stres atmak için ne yapıcam önce netflixe bi baksınlar 360 gibi dizileri hepimiz biliyoruz değil mi
Bende biliyorum ben öyle diziler gördüm ki 360 yanında az kalır

600k var hocam ya bilmiyorum aslında çok mühim değil japonya ama kıbrısta mesela durumlar nasıl bi bakmak lazım yada azarbaycanda bu ülkelerde yabancılık çekmezsin
Netflix e erişim engeli mi gelmeli?

Bende biliyorum ben öyle diziler gördüm ki 360 yanında az kalır
İşte o kadar çok var ki bizim oyunlara göz koydular ulan yaşı küçük oyuncular içinde ailesi pc ye şifre koysun steam aile korumasını açsın gerçi kime anlatıyorum ki bana hala çoxuk gibi oyun oynuyorsun diyolar

Netflix e erişim engeli mi gelmeli?
Onada gelmemeli yassakla bu iş yürümez aynı şekilde netflixte de aile koruma modu var diye biliyirum

Kesinlikle ses çıkarmazsak her şeyi alırlar artık youtubeden plaket vb de alınmıyor veya oyunların collector editionlarını da alamıyoruz

Sadece ucu kendimize dokunan şeyler için protesto hakkımızı kullanıyoruz, oysaki bu ülkede her gün binlerce insan topluluğu mağdur oluyor. Sarı öküzü vereli çok oldu, şu saatten sonra ne yapsak boş.

İşte o kadar çok var ki bizim oyunlara göz koydular ulan yaşı küçük oyuncular içinde ailesi pc ye şifre koysun steam aile korumasını açsın gerçi kime anlatıyorum ki bana hala çoxuk gibi oyun oynuyorsun diyolar
Yav ebeveynler telefon vermemeli bu yaşta benim onlar yaşındayken telefonum bile yoktu gerçi ozmaanlar düzgün telefonda yoktuda neyse bence pcye bakma yaşı en az 15 olmalı sonra çocuklar kötü etkileniyor diye heryer yasaklanıyor bende 8. Sınıf a kadar telefon yoktu Galaxy j2 mi ne vardı

Sadece ucu kendimize dokunan şeyler için protesto hakkımızı kullanıyoruz, oysaki bu ülkede her gün binlerce insan topluluğu mağdur oluyor. Sarı öküzü vereli çok oldu, şu saatten sonra ne yapsak boş.
Orasıda öyle valla hocam en iyisi kabullenmek steamı kesin kullanamıycaz ama pestevetmemek gerekiyir bu ülkede nice insanlar var oyun geliştiren ve ülkeye katkıda bulunan bunların önüde kapanmış olacak lanet olsun ki elden bir şey gelmemesi çok üzücü

Orasıda öyle valla hocam en iyisi kabullenmek steamı kesin kullanamıycaz ama pestevetmemek gerekiyir bu ülkede nice insanlar var oyun geliştiren ve ülkeye katkıda bulunan bunların önüde kapanmış olacak lanet olsun ki elden bir şey gelmemesi çok üzücü
Ya kaçak sitelerde kapatılırsa

Yav ebeveynler telefon vermemeli bu yaşta benim onlar yaşındayken telefonum bile yoktu gerçi ozmaanlar düzgün telefonda yoktuda neyse bence pcye bakma yaşı en az 15 olmalı sonra çocuklar kötü etkileniyor diye heryer yasaklanıyor bende 8. Sınıf a kadar telefon yoktu Galaxy j2 mi ne vardı
Benim her hayrın başı bismillahtır yazan bi telefonum vardı her açıldığında yazıyordu onuda 4. 5. Sınıfta da vermediler dediğin gibi artık yeni kuşağın elinde doğumundan itibaren telefon var ve ebeveyinler önlerini kesmiyor

Steam kapanırsa asla Türkiye'de şirket olmaz. Zaten şirket olanı bile açmadılar henüz 1-2 ay önce Roblox resmi olarak Türkiye'de şirket açtı ama henüz uygulama açılmadı. Zaten tehlike heryerde var ben bunu anlamıyorum zihniyeti berbat insanlar oldukça bunu durdurmak mümkün değil zihniyeti düzeltmek lazım engel engel nereye kadar. İnsanların bir oyun zevki var onuda ellerinden alacaklar sokaklarda birsürü sabıkalı eleman geziyor tek derdimiz online oyunlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,205
Üyeler
188,540
Son üye
emrrekaya16
Geri